USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Недоліки та успіхи: як ремонтують трасу Львів-Луцьк

6 Травня 2016 08:31
На трасі «Луцьк –Львів» починають вкладати верхній шар покриття. Загалом же ремонті роботи на дорозі відбуваються згідно з графіком, - повідомляє прес-служба Волиської ОДА.

Вкладання вирівнювального шару вже завершено, тож розпочинаються роботи наступного етапу – вкладання верхнього шару, на який наноситиметься розмітка.

Актуальним наразі є питання встановлення автобусних зупинок та павільйонів, позаяк, уже надходили критичні зауваження щодо кількох встановлених конструкцій.

ЧИТАТИ ЩЕ: ВОЛИНЯНИ З ОДЕСИТАМИ РОЗДІЛИЛИ 329 МІЛЬЙОНІВ НА РЕМОНТ ТРАСИ ЛЬВІВ-ЛУЦЬК

Разом з тим, на зупинках хочуть облаштувати пандуси для заїзду людей із обмеженими можливостями.

Окрім цього, зі слів голови Волинської ОДА, необхідно врахувати також всі зауваження, що виникли під час виконання перших етапів робіт, а саме фрезерування і вирівнювання. Як відомо, 5 квітня цього року відбулось відкриття тендерних пропозицій ще на шість ділянок, договори на виконання робіт яких нещодавно підписані. Відповідно незабаром розпочнуться роботи наступного етапу, зокрема від адміністративного кордону області. Тож варто зазначити, що незабаром розпочнуться ремонтні роботи і в Горохові.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus