USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

На п’ять кілометрів траси Львів-Луцьк одеситам дали 34 мільйони

22 Березня 2016 14:29
Згідно з результатами тендеру Служба автомобільних доріг у Волинській області замовила ТОВ «Автомагістраль-Південь» поточний середній ремонт автодороги державного значення Н-17 Львів-Радехів-Луцьк за 33,67 млн грн. Про це повідомляють Наші Гроші з посиланням на «Вісник державних закупівель».

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що дорогу Луцьк-Львів ремонтуватимуть компанії з Луцька і Одеси.

Трасу відремонтують на ділянці км 69+600 – 75+000. Виконають планування узбіч та укосів, ремонт моста, укладуть близько 55 тис кв. м асфальтобетонного покриття, влаштують дощову каналізацію, автобусні зупинки, майданчик відпочинку та з’їзди, укріплять узбіччя, встановлять освітлення, огородження, сигнальні стовпчики і дорожні знаки.

Умовно роботи коштують 6,23 млн грн. за кілометр.

Це на 12% дешевше за вартість складнішого ремонту іншого відрізку траси. Його замовили нинішньому єдиному конкуренту ТОВ «Луцькавтодор-Сервіс» по 7,09 млн грн./пог. км.

Відомо, що в січні 2015 року жителі блокували трасу біля Радехова, вимагаючи капітального ремонту.

Торік провели тендерів на поточний ремонт інших ділянок цієї дороги на 244,40 млн грн.

Засновниками одеської «Автомагістраль-Південь» є Валерій Коротков і Олег Наливанний.

«Луцькавтодор-Сервіс» раніше був дочірнім підприємством «Луцькавтодору», співвласником якого до 2011 р. був Юрій Ольховий, екс-керівник Служби автомобільних доріг у Волинській області (2009-2010 рр.).

Нині «Луцькавтодор-Сервіс» оформлено на Олексія Юрчука. Фірма входить до групи компаній «ЛАД» разом із «Корпорацією ЛАД» Ольхового з дружиною Людмилою.

Своєю чергою, ПАТ «Луцькавтодор», наглядову раду якого очолює Ольховий, записано на кіпрську компанію «Lad Group Plc».

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, в обласному бюджеті на спецрахунках зараз 102 мільйони гривень. Ці кошти надійшли від перевиконання плану митниці, направлять їх на ремонт дороги Луцьк-Львів.

Своєю чергою, Міністр інфраструктури Андрій Пивоварський заявив, щоремонт траси н-17 Львів - Луцьк через Радехів завершать у першій половині 2016 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 23 Березня 2016 10:00
блад-автодир продовжує дерибанити бюджет через офшор. який відкат раманюку ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus