USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Немовля з Луцька потребує допомоги

26 Травня 2014 22:02
У Луцьку вже п’ять місяців рятують дитину, на яку в дитячій лікарні впала розпечена обігрівальна лампа. Після народження в маленької Катрусі виявили невеликі проблеми із здоров’ям, лікарі відвезли її до дитячого відділення підлікуватися. Там і сталося нещастя. Зараз Катрусі необхідна допомога. Про це йдеться в сюжеті СТБ.

Коли вона бачить тільце своєї доньки, одразу починає плакати. Ніжна дитяча шкіра - уся в рубцях, рубці на ніжках, ручках, спинці, а найбільші - на голівці.

«Це ж який біль. Я як починаю думати, шо моя дитина перенесла. Мені здається, шо хай би воно лучше на мене. Це адська біль», - каже мама дівчинки Тетяна Шульга.

Катя народилася абсолютно здоровою дитиною, лише трохи слабенькою. Лікарі запропонували потримати маля під медичним наглядом. Поклали під зігрівальну лампу. Якоїсь миті розжарений, старезний, радянського виробництва прилад упав на дитину.

Саме через стінки кювезу батьки спілкувалися із своєю донечкою цілих п’ять місяців. Все, що могли - торкатися маленької ручки. Дитина пережила три операції, пересадку шкіри, весь час була під крапельницями та у пов’язках. Українські лікарі зробили все, що могли. На тільці рани хоч якось затяглися, а от на голівці гоїтися не хочуть. Аби не лишитися спотвореною на все життя, Каті потрібно лікування в Ізраїлі.

«Дитина росте, їй потрібно іти між люди. З дітками товаришувати. Я дуже хочу, щоб вона не замикалася в собі», - каже мама дівчинки Тетяна Шульга.

Сума, необхідна для лікування 350 тисяч гривень. Ці гроші - захмарні для Катрусиних батьків. Адже мама знаходиться в декретній відпустці, батько працює майстром в місцевому обленерго. Відгукнутися усіх небайдужих та перерахувати хоча б невелику суму - просить Українська Біржа Благодійності.

«Для того щоб врятувати дитинку, потрібно всім українцям підключитися, і навіть кожна гривня від кожного українця допоможе. Для цього потрібно зайти на сайт Української Біржі Благодійності і натиснути велику зелену кнопку підтримати», - каже Вікторія Телятник, менеджер проектів Української Біржі Благодійності.

Тепер Катю тимчасово виписали додому. Весь час вона в капелюшку, аби рани на голівці не пошкодилися. А ще Катя майже не плаче. Вона звикла до болю. За це - і лікар, і батьки - називають її сильною Катрусею.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Гость Показати IP 27 Травня 2014 09:29
О Господи, а ці лікарва надіюсь уже звільнили , чи посадили. Я б їм бувши на місці матері сама виконала приговор. Ворни на що дивилися,хай би вони так страдали,к це янголя.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus