USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Неповнолітнього використали у контрабандних схемах на Волині

15 Червня 2017 11:08
Злочинні елементи не полишають спроб реалізувати зухвалі оборудки з незаконного переміщення товарів, залучаючи при цьому неповнолітніх громадян. Зокрема, учора правопорушники спробували доправити в Польщу тютюнові вироби.

Про це повідомили у прес-службі Держприкордонслужби.

Спочатку прикордонний наряд відділу прикордонної служби «Висоцьк» Луцького загону виявив та затримав неподалік державного кордону невідому особу без документів, яка рухалась в бік річки Західний Буг. Обшук місцевості за маршрутом руху порушника з допомогою службового собаки вивів прикордонників до цілого складу сигарет. На місці було знайдено 38 ящиків з куривом та гумовий човен.

Сигарети загальною кількістю 19 тисяч пачок будуть передані органам фіскальної служби, а на затриманого, яким виявився 16-річний місцевий мешканець Любомльського району, складено адміністративні протоколи за порушення прикордонного режиму та спробу незаконного перетинання державного кордону. Міру покарання неповнолітньому визначить районний суд. Наразі тривають пошуки інших причетних осіб до даного правопорушення.

Варто зазначити, що це не поодинокий випадок, коли нечисті на руку ділки намагаються використати неповнолітніх, аби здійснити незаконні спроби з переміщення товарів через державний кордон.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus