USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Неповносправні християни Любомльщини збиралися слухати поезію

15 Грудня 2008 16:28

Кілька разів на рік у маневицькій районній бібліотеці проходить засідання клубу «Довіра», члени якого – люди з обмеженими можливостями, майже всі – молоді. Про це 15 грудня повідомляють «Волинські Новини».
Як інформує сайт Волинської єпархії УПЦ КП, це християни різних конфесій. Нещодавно вони запросили до себе місцевих поетів, серед них і декана священика Андрія Закидальського. У виступі священик наголосив на важливості таких зустрічей, на тому, що тут панує дух єдиної християнської родини.
Нашій прес-службі душпастир розповів: ці люди хоч і мають дуже серйозні проблеми зі здоров’ям, але залишаються сповнені глибокої віри, активної життєвої позиції, що спрямована на добро ближньому. «Їхні душі тонко сприймають духовний світ, вони пройняті роздумами про сенс людського буття», – зазначив панотець.
На цьому засіданні звучало чимало творів з уст поетів Василя Більчика, Валентини Лисюк та інших авторів. Читав свої вірші на християнську тематику й отець Андрій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus