USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

«Несправності щодо тепла та води мають усуватися в рекордно короткі строки», – мер Луцька

1 Лютого 2022 12:15
Луцький міський голова закликав керівників ДКП «Луцьктепло» та КП «Луцькводоканал» в рекордно короткі строки усувати несправності, які стосуються постачання води та тепла.

Про це йшлося під час оперативної наради у міського голови.

«Хочу звернути увагу щодо реагування на звернення жителів з різних проблем. До мене звернулися мешканці будинку на проспекті Грушевського, 1. Фактично весь опалювальний період температура в квартирах нижча нормативної – 12-15 градусів, немає гарячої води. Поки я не зайнявся цією проблемою, то люди отримували відписки, відбувалися формальні перевірки. Не може такого бути. Послуги із постачання тепла, гарячої та холодної води – це першочергові потреби, на які ми маємо звертати увагу», – наголосив мер Ігор Поліщук.

Він також закликав керівників «Луцькводоканалу» та «Луцьктела» оптимізувати штат, якщо на підприємствах не вистачає ремонтних бригад.

«Я не хочу слухати пояснень, що у нас всі бригади зайняті. Потрібно брати бригаду на аутсорс і виконувати ці роботи. Зменшіть кількість заступників, яких у вас шість, і за ці гроші найміть ще одну бригаду, яка ремонтуватиме водогони. Віднесіться до цих питань максимально серйозно. Ті несправності, які виникають щодо тепла та води, мають усуватися в рекордно короткі строки. Оптимізуйте штат, вивільняйте кошти. Мені люди зі Зміїнця телефонують і кажуть, що в «Луцькводоканалі» немає вільної бригади, потрібно чекати до завтра. Ви уявляєте, цілий день без води сидіти. Куди це годиться?» - наголосив мер.

Крім того, міський голова звернув увагу на роботу служби «15-80».

«З вулиці Баранова телефонують, що «Укртелеком» демонтував свої мережі і залишив гнилий дерев’яний стовп, який похилився на 45 градусів. Люди бояться, що діти повертаються зі школи, і він на них може впасти. Я запитав, чи зверталися на «15-80», вони кажуть, що так, але ніхто не приїжджає. Людям, які приймають дзвінки, потрібно дати повноваження негайно направляти їх в роботу. Якби сталася біда, хто ніс би відповідальність? Добре, що зателефонували до мене, поїхала вишка «Луцьксвітла» і зняли цей стовп», – відзначив Ігор Поліщук.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
лучани Показати IP 1 Лютого 2022 12:38
Оце розумію МЕР !!!
Петро Показати IP 1 Лютого 2022 13:08
Звертались на гарячу лінію Луцьктепло з проблемою що батареї у квартирі ледь теплі, реакції 0 цілих 0 десятих (((
Лучанин Показати IP 1 Лютого 2022 14:31
Достойний мер* Молодець!
Василь Показати IP 1 Лютого 2022 14:45
Встановлення залежних ІТП привело до розбалансування теплових мереж.Так зроблено тільки в Луцьку.Багато будинків задавили ці ІТП.Перепад тиску в деяких місцях від"ємний!!!!!Якщо мер буде займатись стовпом-то навіщо всі останні служби??Штат чиновників Луцьктепла роздутий!!
громадянин України Показати IP 1 Лютого 2022 15:15
А усунення несправностей електропостачання в які терміни?
олександр Показати IP 1 Лютого 2022 17:35
певно якийсь знайомий мажор зі зміїнця подзвонив , якби дзвонили всі жителі панельної девятиповерхівки ніхто б і пальцем не поворушив. А на рахунок шести заступників, секретаря , особистого прес-секретаря то це правда і кожен отримує по 30 тис грн зарплати.
Мер Показати IP 1 Лютого 2022 19:02
Ото правильно..... пороздували штати керівників з хорошими зарплатами ., а простих робочих бракує....які за копійки працюють.
Богдан Сташинський Показати IP 1 Лютого 2022 20:20
Молодець Ігор !!! Треба драти них кожного дня !!! Зараз трохи спадуть морози - почнеться дикий сморід у місті, КП " Луцькводоканал" знову почне байки розказувати про модернізацію ...
Правда Показати IP 2 Лютого 2022 07:35
Так це ж державні комунальні підприємства,він про що взагалі???
Ківерчанин Показати IP 2 Лютого 2022 14:06
Ще б такого мера в м. Ківерці. Вже третій день пів міста сидить без води. Все шукають порив. Так що в м. Луцьк це ще дуже добре.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus