USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Нетверезі порушники на Волині хотіли підкупити патрульних

1 Квітня 2019 12:27
У с. Ворона Ковельського району полісмени прибули на виклик про те, що водій ВАЗ, очевидно, перебуває в стані сп’яніння.

Інспектори приїхали на місце та помітили автомобіль, водій якого рухався з вимкненими задніми габаритними ліхтарями, повідомили у патрульній поліції Волині.

Коли його зупинили, почули від чоловіка сильний запах алкоголю, про п’яний стан свідчили і хитка хода, незрозуміла мова, порушена координація рухів.

З’ясували, що йому 30 років, проживає в Турійському районі, поруч з ним були ще двоє «товаришів по чарці».

Порушнику повідомили про розгляд справи про адмінправопорушення за ст. 130 КУпАП, однак той почав наполегливо пропонувати неправомірну вигоду поліцейським. Його попередили про кримінальну відповідальність за таке, однак він і його друзі не зупинялись.

Куди тільки не сунули гроші чоловіки: і під контейнер для пристрою драгер, і в багажне відділення, і в руки, - ніяк не могли заспокоїтись.

Врешті, патрульні викликали на місце слідчо-оперативну групу, аби належним чином зафіксувати спробу дачі хабара службовим особам.

Тепер їм загрожує кримінальна відповідальність.

Окрім того, на водія оформили протокол за ст. 130 КУпАП (керування в стані сп’яніння).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus