USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Невідомо, скільки людей у Луцьку не змогли проголосувати вдома, - Циганюк

7 Лютого 2010 18:27
 
Голова луцької окружної виборчої комісії Юрій Циганюк розповів, що кількість лучан похилого віку, котрі не змогли проголосувати вдома через відсутність медичної довідки наразі невідома.
У коментарі «ВН» Юрій Циганюк додав, що дзвінки зі схожими скаргами до нього особисто надходили постійно. Такі дзвінки лунали в кабінетах голови дільничних виборчих комісій. За інформацією Луцького міськрайонного суду, кількість скаржників, які не змогли проголосувати, вже сягнула сотні.
Щодо кількості мешканців обласного центру Волині, які віддали свої голоси за того чи іншого кандидата, то найсвіжіші данні зявляться лише о 20:00.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Сашко Показати IP 8 Лютого 2010 10:34
Двоє моїх сусідів,які є неходячими не змогли проголосувати вдома,бо наш "гарант" побажав підтримати "мудрий"закон про вибори і знайшов для цього вдалий час,щоб ввести його в дію за декілька днів до 2-го туру.Ось і життя показало,що Ющенко не в ладах з розумом,хіба що,на рівні АМЕБИ!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus