USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Ні авто, ні грошей. Як діють «лізингові» шахраї на Волині

27 Грудня 2013 16:21
Лізингова компанія, яка має понад десяток офісів по Україні, ошукала жительку Ковеля.

До редакції Інформаційного агентства Волинські Новини надійшов лист, у якому читачка розповіла власну історію про те, як її ошукала лізингова фірма «АвтоФінанс».

«Хочу розповісти свою історію і тим самим попередити всіх інших людей, які планують взяти авто під виплату в лізингових фірмах.

Якось в одній із районних газет я надибала оголошення про те,що надають автомобілі будь - якої марки під виплату без зайвих документів і т. д. Вирішила скористатись моментом. Подзвонила туди. Там жіночка пояснила,що достатньо лише заплатити 10% від вартості і «катайся на здоров’я». Та виявилось, що так просто в нашій державі нічого не дається.

Мені назначили зустріч в місті Ковель вже наступного дня. Офіс фірми «АвтоФінанс» знаходиться недалеко від центру, в людному місці, тому ніяких підозрювань щодо обману я не відчула. Я приїхала на «співбесіду», мені коротко все пояснили, напевно щоб я не перечитувала умови договору. По розповіді, виявились просто ідеальні умови. Я зраділа, побігла в найближче відділення банку, щоб заплатити перших 10%. Та коли повернулась, мені сказали, що тимчасово цієї машини немає в наявності і доведеться зачекати 2-3 дні. Та тих 2-3 дні виявилось вже другим місяцем безнадійних очікувань. Я телефонувала кожного дня,постійно відповідали: «Передзвоніть після обіду», «Передзвоніть завтра», «Передзвоніть пізніше».

В умовах договору взагалі йдеться про те,що авто мені нададуть лише після того, як я протягом року виплачу половину його вартості. Але мені постійно говорили, що це не так, і машину я отримаю з дня на день.

В інтернеті я знайшла десятки негативних відгуків, але все ж продовжувала чекати. Знайшла також сайт генерального офісу, що знаходиться в місті Київ, там був номер телефону, та, після того,як починаєш говорити, вони просто кидають слухавку. В Україні є понад десять офісів цієї «фірми» в різних містах.

Таким способом вони заробляють собі на життя,заманюючи вигідними умовами і завтрашніми обіцянками. А ми залишаємось лише з надією.

Люди добрі, будьте обережними в таких ситуаціях. Уважно перечитуйте умови договору на місці і не дайте себе обманути», - пише читачка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
lutchanka Показати IP 27 Грудня 2013 19:33
Жіночко мила, завжди треба читати все, під чим ставиш підпис і не забувати хороше прислівя про те, що безкоштовний сир буває тільки у мишоловці. Гроші Вам не повернуть - не для того вони Вас так обкрутили. Як казав герой О.Абдулова у фільмі "Геній": "Страна непуганных идиотов" - то гроші в банку наберуть, а потім залишаються без квартири і ниють, що їх надули(перше, ніж брати - подумай чим віддавати), то гроші першому-ліпшому дають на обмін, то гроші віддають дідько зна кому(після дзвінка про лихо з рідними, замість того, щоб зателефонувати і перевірити, що з цими рідними). Люди добрі, коли ви порозумнішаєте?!
Богдан Сергеевич Показати IP 24 Червня 2014 01:39
коментар було видалено
Віка Показати IP 25 Лютого 2015 11:04
Хто постраждав від рук шахраїв(автофінансу,еталону,фавориту та ін) - звертайтесь,допоможемо в судовому порядку повернути кошти.0989262345
оксана Показати IP 17 Серпня 2015 18:00
чи обовязково потрібно розривати договір
оксана Показати IP 25 Листопада 2015 17:34
У Львові шахраї-лізингова компанія ВАШ КОМФОРТНИЙ ВИБІР - лохотрон. Усі, хто попався звертайтеся до суду і в міліцію. Не шкодуйте грошей на юристів, краще їм за роботу заплатити (підготовка позовної заяви, заява в міліцію, представлення в суді), ніж десятки тисяч подарувати цим мудакам.
олександр до оксана Показати IP 14 Грудня 2015 21:59
оксана я також став жертвою вказаних шахраїв, куди ви звертались із заявою і який результат
юрист до олександр Показати IP 18 Березня 2016 19:59
Маю виключно позитивну практику у вирішенні судових спорів з лізинговими компаніями, зокрема з компанією "Ваш Комфортний вибір" . Прошу всі питання задавайте на ел. пошту [email protected] - консультація БЕЗКОШТОВНА.
Іван Показати IP 24 Травня 2016 16:56
Мене еталон ошукав на тракторі я вніс перший внесок переплатив 10процент сказали що через 3 дні доставлять небуло потім прийшло вплатити половину потім Сказали що такого трактора немає і небуло як хочу трактор наново заказувати люди остерігайтесь цих аферистів
Світлана Показати IP 30 Травня 2016 16:47
я недавно сама столкнулась с такими проблемами....свой шок я не могу передать словами!! хотела машину купить...связалась с компанией "Еталон". в итоге заплатила аванс, а машины так и не увидела, а потом ещё выслушивала сказки, пока не кончилось моё терпение. В итоге деньги получилось вернуть только через суд. И слава богу мне очень повезло с адвокатом. Кстати,кто тоже столкнулся с такими аферистами, могу дать номер адвоката,который мне помог.
Адвокат Показати IP 31 Травня 2016 10:59
На даний час в Україні поширені лізингові компанії, які займаються шахрайством. В своїй практиці мені неодноразово доводилось працювати з клієнтами, які постраждали від таких компаній, як «Автофінанс», «Еталон», «Ваш Авто», «Євролізинг», «Атлант Траст Трейд» та ін. В 95 % практика по поверненню коштів клієнтам є позитивною. Хто став жертвою таких лізингових шахраїв, звертайтесь за кваліфікованою юридичною допомогою ( + 380960272204). Консультація та аналіз документів безкоштовно.
Марина Показати IP 13 Червня 2016 12:00
Шановні громадяни! Ті, хто уклав договори фінансового лізингу (Ваш Авто,Євролізинг,ІГК,Атлант Траст Трейд,Соло Інвест та ін.) та сплатив кошти-Ви потрапили до аферистів.Але кошти повернути можна, не зволікайте, поки є позитивна практика-це можливо на 99%.Допоможу.Тел.068-76-73-111.
Олег Показати IP 22 Лютого 2017 22:53
Добрий день! Я також натрапив на "Ваш авто " та вклав кошти і не повернув їх до цих пір. Але декілька місяців назад натрапив на одну компанію , прочитавши відгуки за неї я поїхав до Тернополя та уклав з ними договір і вніс їм 10% від бажаного мною авто. Переживав не те слово. Але рівно через 14 днів, як по договору приїхав і забрав своє новеньке авто. Дуже задоволений тим, що натрапив на цю компанію. Рекомендую їх ПП " Польсько-Українська інвестиційна група ".
Таня Показати IP 31 Березня 2017 17:00
+38(098)4633995 - Світлана. Юрист, який займається саме такими справами. Коли в мене почались проблеми з лізинговою компанією, вона мені дуже допомогла.
Наталія Показати IP 7 Червня 2017 20:59
Тут однозначно треба звертатись до суду! Маю позитивний досвід в справах з Автофінансом та подібними! До того ж, зараз існує позитивна практика розгляду таких спорів, тому не хвилюйтесь, здебільшого зараз суди на стороні обманутих споживачів! Якщо є питання, пишіть, можливо мій досвід допоможе) [email protected]

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus