USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Нічна стрілянина з загиблим на підприємстві Любомля. Подробиці

3 Квітня 2017 16:24
Поліцейські з'ясовують обставини нічної стрілянини у Любомлі, внаслідок якої загинув чоловік, ще двоє з пораненнями потрапили до лікарні.

Стрілянина сталася у ніч на 3 квітня на території одного з підприємств Любомля, розповіли Інформаційному агентству Волинські Новини у прес-службі поліції Волині.

О 2:30 годині до чергової частини поліції у Любомлі надійшло повідомлення від 30-річного місцевого мешканця про те, що у приміщенні товариства з обмеженою відповідальністю на вулиці Будівельників відбувається бійка зі стріляниною.

На місце інциденту виїхали правоохоронці, зокрема, слідчо-оперативна група та працівники кримінального розшуку.

Невідомі в масках убили чоловіка - від отриманого поранення в голову під час стрілянини житель смт Головне Любомльського району Юрій Стоянович помер на місці. Тіло чоловіка з вогнепальним пораненням виявили сьогодні, 3 квітня. 8 березня чоловікові виповнилося лише 40 років. Без батька залишилося троє дітей.

Ще двоє поранених - працівники підприємства ТзОВ «БудРем», на теритої якого відбувалася бійка.

У поліції відкрила кримінальне провадження за ч.2 ст.115 (умисне вбивство).

Поліція звертається до усіх громадян, яким відома будь-яка інформація про трагедією, повідомити за номером телефону 102 або у звернутися у чергову частину Любомльської поліції за номером (03377) 2-45-52.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
аяяй Показати IP 3 Квітня 2017 16:28
Жаль людину,але чи не цигани влаштували розборки
Нічого не купую у ци Показати IP 3 Квітня 2017 18:13
В області вольяжно себе почувають цигани з табору який десантом висадився з Чернівців і прикривають свої темні ділішки вдень тим що торгують на базарах різною церковною мішурою та іконами мабуть також краденими,а кажуть що освячено .Цікаво ким із поліції...
Анатоль_ Показати IP 3 Квітня 2017 18:15
Після революції гідності жити стало людям спокійніше! І веселіше! Спасибі Майдану!
АН до Анатоль_ Показати IP 3 Квітня 2017 20:39
Ти просто в калюжу пернув, у тебе логічне мислення як у ракушки! Який звязок тут може бути???
Парасоль до Анатоль_ Показати IP 3 Квітня 2017 21:53
"Після" не означає "внаслідок". Після революції багато різних подій сталося, і хороших і поганих. В кожної - свої причини. До циганських розбірок революція яким боком?
Дід до Анатоль_ Показати IP 4 Квітня 2017 00:37
А Анатоль правий доскакались на майдані - Крим промахали Донецьк і Луганськ тудиж, скільки гарних людей загинули в Ато, одних від корита відіграли ще гірші прийшли
Логіка Показати IP 3 Квітня 2017 22:18
А поранені не можуть хіба ніякої інформації надати: про тих, хто стрілав, за яких обставин. Чи поліція до цього вже додуматись не може, а тому оголошення в інтернет запускає?
Україна-руїна Показати IP 4 Квітня 2017 08:43
в патріотів бавитися одне, а працювати в ім'я держави і людей зовсім інше... Про наслідки на 5-10-50 років українці не думають. Помайданили на свою головою і чужу.... перед Законами держави в якій живемо повинні за вчинки всі громадяни одинаково відповідати: і робітник і Президент. Демократія -це не вседозволеність і хто, що хоче робить . А демократія - це ЗАКОНИ ДЕРЖАВИ ПРАЦЮЮТЬ І ПЕРЕД НИМИ ВСІ РІВНІ !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus