USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.76 9.95

Нововолинські бібліотекарі опікуються морально-етичним виховання молоді

24 Вересня 2009 09:57
Обласний семінар працівників публічних бібліотек, відповідальних за роботу з юнацтвом на тему «Роль бібліотек у формуванні соціально-правових та морально-етичних орієнтирів молоді» учора, 23 вересня, відбувся у Нововолинську. Про це інформують «Волинські Новини».
З вітальним словом до учасників семінару звернулася заступник міського голови Ореста Охримович. У ході заходу обговорювали питання, що стосуються сучасного стану та перспектив розвитку культури Волині, ролі бібліотек  в контексті сучасного розвитку суспільства, новітніх підходів в обслуговуванні юнацької категорії користувачів, – повідомляє сайт Нововолинської міської ради.
Про сприяння в організації змістовного дозвілля з метою саморозвитку та самореалізації суспільства розповів депутат міської ради Євген Недищук. На завершення семінару у міському Палаці культури бібліотекарі області переглянули масовий захід-годину застереження «Куди ведуть шляхи спокуси».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus