USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Нововолинські шахтобудівельники одержать заборговану зарплатню, – Сапожніков

5 Травня 2009 16:56
Нововолинські шахтобудівельники у найближчі дні отримають довгоочікувану заробітну плату. Наприкінці минулого тижня на шахту №10 надійшли кошти у сумі 41 мільйон гривень, – 5 травня під час зустрічі з журналістами розповів Нововолинський міський голова Віктор Сапожніков. Про це інформує репортер «Волинських Новин».
За словами очільника Нововолинська, борг із зарплати шахто будівельникам виплатять за перших три місяці 2009 року. Градоначальник додав, що деякі кошти також надійшли і на Державне підприємство «Волиньвугілля».
Віктор Сапожніков зауважив, що ліквідація заборгованості не лише вирішила фінансові проблеми гірників та сприяла наповненню міської казни, а й дала можливість перевиконати бюджет міста за квітень, надолуживши відставання у сумі 270 тисяч гривень.
До слова, у 2009 році квітень став першим місяцем з виконання міського бюджету. За перший квартал цього року його виконання було на рівні 64 відсотків, недоїмка становила 905 тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus