USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

НСНУ віддав «Єдиному Центру» партійний офіс у Луцьку

11 Вересня 2008 14:10
Найближчим часом волинський осередок НСНУ переїде в нове приміщення. Про це 11 вересня під час прес-конференції розповів керівник виконкому ВОО НСНУ Михайло Наход, – інформує репортер «Волинських Новин».
Наразі в добре відомому журналістам офісі на вулиці Ковельській, 2 у Луцьку квартирують обласні осередки НСНУ та «ЄЦ». Однак, як зазначив пан Наход, найближчим часом прописку змінять саме помаранчеві. «Про нову адресу ми повідомимо журналістам», – пообіцяв Михайло Наход.
Він розповів, що приміщення не належить ані НСНУ, ані «ЄЦ», які орендують офіс. Однак у подальшому на Ковельській, 2 у Луцьку «пропишуться» «єдиноцентристи».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Михайло Наход Показати IP 11 Вересня 2008 14:29
Шановні читачі, інформація в даному повідомленні не повнстю коректна. Офіс великий і вистачить місця обом політичним силам. "Наша Україна" у ньому буде перебувати доти, до поки це відповідає умовам договору оренди і таке перебування буде вигідне і доцільне. Наразі обидві політичні сили мають більше спільного ніж відмінного. Ми дві політичні сили які стоять на пропрезидетських і проукраїнських позиціях. Просив би журналістів в подальшому не вбивати клин між нами, підтакуючи нашим опонентам.
Боря Показати IP 11 Вересня 2008 14:54
Не думав що ти проти Єдиного Центру та Бондаря будеш виступати! Під дудку БЮТу граєш?
Анонім Показати IP 11 Вересня 2008 15:21
Пане Михайло! Читайте інтервю свого шефа пана Карпука, який чітко сказав, що Наша Україна єдина партія на яку спирається Президент. Що може бути спільного у партії Президента - Наша Україна та партії самозванців, яких Президент навіть не вважає своєю опорою. Хіба можуть бути в одному приміщенні партія опори Президента та партія дискредитації Президента?
Анонім Показати IP 11 Вересня 2008 18:49
У 2004 році на приміщенні, де були нашоукраїнці, а тепер і ЄЦ висіли вивіски "Власність народного депутата В. Бондара" (можливо текст вивіски недослівний). То мені цікаво яка вартість квадратного метра? Скільки рідні партії платять В. Бондару?
Анонім Показати IP 12 Вересня 2008 09:20
В 2004 були такі часи, що треба було багато чого огородити недоторканістю.
Ananist Показати IP 13 Вересня 2008 13:20
На Ковельській, 2 - оренда - 100 грн. за квадрат, а офісе справді Бондаря. Нас розводять, як лохів, а партії розмоножаються, як таракани: лохи значно крупніші за тараканів - людє добрі будьмо вищими за тараканів, хай собі мають мокру і теплу трапку, печатку і документи, шоб хорошо виглядєть, а поправді, без нас, лохів, вони нічого не варті, Не дайте себе обдурити, не вірте партіям
Анонім Показати IP 13 Вересня 2008 13:54
Да, продався Михайлик БЮТу, продався. На своїх нащо поклепи зводиш? Хто куди переїжджає? Ти ж чудово знаєш, що більша частина членів ЄЦ мають і наші партквитки. Не старайтесь подобатись БЮТу, вас там все рівно не оцінять.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus