USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Низку луцьких вулиць відремонтують цьогоріч

19 Липня 2023 21:46
Цього року в Луцьку запланували здійснити поточні ремонти низки вулиць, проїздів і пішохідних доріжок. Відремонтувати мають, зокрема, вулиці Сірої Дивізії, Сєченова, Новочерчицька, Вахтангова, Карбишева, Липинського та Малоомелянівський провулок.

Торги на поточні ремонти та аварійно-відновлювальні роботи на сайті держзакупівель оголосив департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради.

Очікувана вартість поточного ремонту вулиці Сірої Дивізії становить 2,55 мільйона гривень, вулиці Сєченова (на ділянці від вулиці Романа Шухевича до вулиці Лисенка) – 1,14 мільйона гривень, вулиці Новочерчицька – 875 тисяч гривень, вулиці Вахтангова – 1,1 мільйона гривень, 4-го Малоомелянівського провулку – 530 тисяч гривень, проїзду вздовж будинку №4 на вулиці Липинського зі сторони Луцького ліцею №27 – 1,745 мільйона гривень і пішохідної доріжки від будинку №2б на вулиці Карбишева до вулиці Гордіюк – 504,6 тисячі гривень.

Роботи на вулицях Сірої Дивізії, Сєченова, Новочерчицька, Вахтангова та Малоомелянівського провулку переважно включатимуть розламування асфальтобетонного покриття, улаштування дорожніх корит, основ, підстильних і вирівнювальних шарів, покриттів із щільної дрібнозернистої асфальтобетонної суміші та укріплення узбіччя.

Своєю чергою, ремонт проїзду вздовж будинку №4 на вулиці Липинського зі сторони Луцького ліцею №27 передбачає улаштування основи, вкладання бруківки та ремонт зливової каналізації.

Ремонт пішохідної доріжки від будинку №2б на вулиці Карбишева до вулиці Гордіюк включатиме розбирання асфальтобетонного покриття, улаштування дорожніх корит, основи, вкладання бруківки, улаштування покриття з гарячих асфальтобетонних сумішей та влаштування дощоприймальної каналізації.

Усі ремонти хочуть завершити до 15 листопада 2023 року.

Гарантія на виконані роботи становитиме три роки.

Нагадаємо, протягом року в Луцьку планують відремонтувати кільцеву розв’язку проспектів Президента Грушевського – Василя Мойсея, вулиць Яровиця – Винниченка – Стрілецька. На роботи спрямують понад 16 мільйонів гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Василь Показати IP 20 Липня 2023 09:31
Шановна редакція ВН. Пропоную вам здійснити перевірку доцільності ремонтів даних вулиць. Видайте редакційне завдання, нехай ваш журналіст з фотографом пройдуться ногами по цих вулицях, зафіксують ями, тріщини, інші пошкодження доріг, бордюрів та тротуарів. Або відсутність таких пошкоджень. Бо наприклад у лучан виникає сумнів у необхідності ремонту кільця біля "Променя". Там же нормальний рівний асфальт, а у 2020 році зробили нову розмітку "турбокільце". Не хочеться, щоб Луцьк "прославився" як Ківерці у марнотратстві.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus