USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Низку волинських підприємств позбавили електропостачання

31 Жовтня 2008 14:34
Через невчасну оплату спожитої електроенергії ВАТ «Волиньобленерго»  у жовтні не змогло у повному обсязі розрахуватися з ДП «Енергоринок». Рівень розрахунків на 30 жовтня становив лише 90%, – повідомляють 31 жовтня «Волинські Новини».
За інформацією прес-служби ВАТ «Волиньобленерго», директор з комерційних  питань обленерго Дмитро Іванов розповів, що енергопостачальна компанія вживає всіх можливих заходів впливу до  неплатників.
Вже відключено від електропостачання Луцький картонно-руберойдовий комбінат, виробничі бази Луцьких ЖКП-1, ЖКП-3 департаменту ЖКГ Луцької міської ради. На черзі – Володимир-Волинський водоканал, у якого заборгував ще з вересня, а також усі підрозділи Міністерства оборони України та окремі держлісгоспи.
Натомість комунальне підприємство «Луцькводоканал» не тільки зменшило заборгованість на два мільйони гривень, а й забезпечує поточну оплату за спожиту електроенергію.
Згідно з урядовими рішеннями, в разі неповних розрахунків з ДП «Енергоринок»,  в області зменшать ліміти  електроенергії на листопад. Виходячи з цього буде вжито більш жорстких заходів до неплатників. Електроенергію отримає той, хто за неї заплатить.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Лояльний громадянин Показати IP 31 Жовтня 2008 15:15
А старе місто затоплює через прорив у магістралі водопостачання. Чиновники переводять стрілки і ніхто за півтора тижні нічого не хоче зробити. Журналісти, перевірте, будь-ласка і оприлюдніть, як українська держава дбає про пам’ятки архітектури.
До лояльного Показати IP 31 Жовтня 2008 16:32
Старе місто де?
Sid Vicious Показати IP 31 Жовтня 2008 17:43
2Лояльний громадянин Ти дятєл!
2Sid Vicious Показати IP 3 Листопада 2008 09:51
Вумний нік собі написав, а те, що під ним - зовсім не вумне. Це - твоя сутність.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus