USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Обдаровані діти з Ківерцівщини отримали путівки у табір «Артек-Буковель»

26 Травня 2018 21:31
Уже кілька років поспіль Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» організовує відпочинок у таборі «Артек-Буковель». Цьогоріч оздоровитися в мальовничих Карпатах мають змогу 250 дітей із Камінь-Каширського, Ківерцівського, Любешівського та Маневицького районів, які здобули перемоги в обласних олімпіадах, конкурсах та змаганнях.

Днями народний депутат Ірина Констанкевич завітала до ківерцівської школи №3 щоб привітати дітей із закінченням навчального року та вручити обдарованим учням путівки в оздоровчий табір «Артек-Буковель», інформує прес-служба нардепа.


«Путівка в «Артек-Буковель» – винагорода, яку школярі отримали за наполегливість та успішність. Засновник Фонду «Тільки разом» Ігор Палиця особливу увагу приділяє підтримці й мотивації обдарованої молоді, яка вже невдовзі творитиме майбутнє України. Успіхи таких дітей мають для нас велике значення, тому один із пріоритетів Фонду – сприяти розвитку їхніх здібностей», – зазначила Ірина Констанкевич.

Серед тих, хто отримав путівку в Буковель, є і шестикласниця Христинка, яка їде до Буковеля вперше, тому, каже, що трохи хвилюється. Дівчинка має високі досягнення в навчанні, а тому й отримала винагороду за свої успіхи.

«Дякуємо Вам за ту працю і турботу про обдарованих дітей, саме завдяки такому заохоченню та підтримці діти мають стимул до нових звершень», - зауважила заступник директора школи Віра Маховська.

Перші групи дітей вирушать на відпочинок уже 30 травня. Завдяки відпочинку в Буковелі діти не лише можуть оздоровитися, а й матимуть стимул навчатися, розвиватися та здобувати нові перемоги.
Кульмінацією свята стало виконання прекрасних композицій Despasito на сопілці та зворушливу композицію Тіни Кароль «Дитинство не втрачай» у виконанні Ірини Холодової.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus