USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Обдарованим учням підгайцівської школи-гімназії вручили путівки у Буковель

3 Вересня 2018 18:13
Обдаровані учні найбільшої школи Луцького району отримали путівки в міжнародний оздоровчий центр «Артек-Буковель» від Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом».

Вітав дітей та педагогічний колектив Підгайцівського НВК «ЗОШ І-ІІІ ступеню - гімназія», де цьогоріч буде навчатись 890 школярів, голова Луцької районної ради Валентин Приходько.

«Приємно було вручити обдарованим учням путівки в міжнародний оздоровчий центр «Артек-Буковель» від Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом», а також ноутбук для всієї шкільної родини. Дякую директору Жанні Калениківні та колективу школи, батькам, дітям за неймовірну атмосферу, яка панувала на святі. Хай новий навчальний рік буде мирним і спокійним, нехай збудуться дитячі мрії й батьківські надії», - пише він у соцмережі facebook.

Як розповів Інформаційному агентству Волинські Новини Валентин Приходько, чотири путівки отримали учні, які досягли успіхів на обласних олімпіадах. Одна з учениць чекала на путівку вже три роки, адже і раніше була переможницею поетичних конкурсів. З його слів, така підтримка обдарованої молоді дуже важлива, тому що діти отримують стимул до праці. Коли на дітей звертають увагу, вони значно більше віддаються своїй роботі, реалізовують творчі здібності. Попри те, що держава не завжди дбає про обдарованих дітей, благодійні фонди не забувають про них.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus