USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

Завдяки Фонду Ігоря Палиці 250 дітей з Волині відпочинуть у Карпатах

29 Травня 2018 19:57
Цьогоріч оздоровитися у мальовничих Карпатах завдяки Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» мають змогу 250 дітей із Камінь-Каширського, Ківерцівського, Любешівського та Маневицького районів, які здобули перемоги в обласних олімпіадах, конкурсах та змаганнях.

Зауважимо, вже декілька років поспіль Фонд Ігоря Палиці організовує відпочинок у таборі «Артек-Буковель» у рамках проекту «Відпочинок у Буковелі».

А путівки талановитим школярам вручила народний депутат від УКРОПу Ірина Констанкевич, повідомляє прес-служба волинського УКРОПу.

З цієї нагоди, а також щоб привітати дітей із закінченням навчального року, Ірина Констанкевич завітала до ківерцівської школи №3.

«Дякуємо Вам за ту працю і турботу про обдарованих дітей, саме завдяки такому заохоченню та підтримці діти мають стимул до нових звершень», – зауважила заступник директора ківерцівської школи №3 Віра Маховська.

Загалом з Ківерцівського району у таборі «Артек-Буковель» цього року відпочине 73 дитини.

У Камені-Каширському народний депутат побувала на урочистій лінійці свята останнього дзвоника у НВК №1.

«Свято останнього дзвоника – особливий день. Для найменших школярів розпочинаються довгоочікувані канікули, а випускники готуються ступити на стежину дорослого життя, тож куди б вас не занесла доля, ніколи не забувайте про своїх батьків, вчителів, рідну школу, бо саме їм ви завдячуєте всім. Пам’ятайте, що успіх – це ще не все в житі, бо світ нині потребує доброти, людяності та милосердя. Любіть свою і малу батьківщину, і нашу Україну», – наголосила Ірина Констанкевич.

Нардеп нагородила найкращих школярів путівками до міжнародного дитячого центру «Артек-Буковель». Загалом, цього року у Буковелі побувають 72 школярі із Камінь-Каширського району.

З Любешівського району насолодитися красою українських Карпат мають нагоду 49 талановитих учнів.

«Вже сьомий рік поспіль засновник Фонду «Тільки разом» Ігор Палиця дає можливість обдарованим діткам побувати в Карпатах, відпочити, поспілкуватися, знайти однодумців та друзів. Цей рік був багатим для вас на перемоги. Щоб отримати путівку в Буковель, треба не просто добре вчитися, а бути найкращим», – зауважила під час вручення путівок до міжнародного табору «Артек-Буковель» Ірина Констанкевич.

Ще 36 дітей з Маневицького району та 9 з Прилісненської об’єднаної територіальної громади – отримали путівки під час відзначення Днів селищ, які святкували на Трійцю. Також у Карпати поїдуть і 11 школярів з Колківської ОТГ.


Перші групи дітей вирушать до табору «Артек-Буковель» вже 30 травня. Завдяки відпочинку в Буковелі діти не лише можуть оздоровитися, а й матимуть стимул навчатися, розвиватися та здобувати нові перемоги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus