USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Обід з колегою чи інша сім'я з дітьми: кожен зраду розуміє по-своєму», – луцький психолог

15 Травня 2018 19:42
Чому партнери зраджують і чи після зради можна врятувати шлюб, розповіла луцький сімейний психолог, гештальт-терапевт ГО «Центр психології та психотерапії» Ольга Магеровська.

«Кожен формулювання «зрада» розуміє по-своєму. Для початку я б прояснила, що є зрадою: це обід чоловіка з колегою чи ще одна сім’я з дітьми, це постійне «пропадання» на роботі до ночі чи риболовля щовихідного. Для кожного це слово наповнене своїм значенням.

Якщо розглянути стосунки «на стороні», то причини вступання в «паралельні стосунки» дуже індивідуальні. Для деяких пар – це норма існування, для інших – недопустимо», – зазначає психолог.

Читайте більше в інтерв'ю: Улюблені «граблі», зради, життя з батьками і «жіночі» обов’язки – сімейний психолог про сучасну родину

Третій, зі слів експерта, може з’являтися тоді, коли один із партнерів зустрічається з «неідеальністю» іншого, коли неможливо перебувати у близьких довірливих стосунках із різних причин, коли накопичується роздратування на партнера і хочеться йому зробити боляче, коли йдеться про секс-залежність партнера і багато-багато іншого.

«Вважаю, що кожна ситуація індивідуальна. Інколи зрада може стати скоріше приводом розірвання стосунків, які вже не приносять задоволення обом, ніж основна причина закінчення шлюбу. А може стати і пунктом, де варто проаналізувати, що ж у нашій сім’ї потрібно змінити, який вклад кожного з партнерів у цю ситуацію та навіщо залишатися разом», – додає Ольга Магеровська.

Читайте також: З якими проблемами найчастіше стикаються волиняни у подружньому житті
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus