USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Облив бензином та спалив дружину і падчерку. Подробиці

19 Січня 2012 13:14
«ВН» уже повідомляли, що напередодні Нового року мешканець Луцького району облив бензином кімнату свого будинку та підпалив, внаслідок чого його співмешканка та пасербниця отримали опіки від яких пізніше померли у лікарні.

Трагедія сталася у селі Боратин Луцького району, - повідомили у СЗГ УМВС у Волинській області.

48-річний Микола проживав там у цивільному шлюбі з 49 річною Неонілою та її дочкою 25 річною Людмилою. Разом сім’я прожила неповних вісім років. Всяко бувало, однак останніх декілька років стосунки між ними дещо погіршились. Односельчани стверджують, що надто гучних сварок у них не було. Сімейні питання не виносились на широкий загал.

В цей злощасний день Микола прийшов додому напідпитку, хоча вживав мало, оскільки працював трактористом. Між ним і дружиною знову виникала чергова суперечка, яка стосувалась подальшого спільного проживання, оскільки справа уже йшла до розриву стосунків. Під час сварки чолов’яга почав погрожувати хатнім фізичною розправою, після чого приніс до помешкання каністру з бензином.

Співмешканку це не злякало, тоді Микола розлив пальне по кімнаті і пригрозив підпалити. Коли останній чиркнув запальничкою, стався потужний вибух, оскільки все це відбувалось у закритому приміщенні, і в повітрі була велика концентрація пального. Підозрюваний сам не чекав на такий розвиток подій, адже вибух був настільки потужний, що відірвав дах від стін будинку.

Коли горе-чоловік отямився і побачив, що сталось, почав намагатись загасити пожежу та допомогти Неонілі і Людмилі. Внаслідок вибуху останні отримали дуже обширні опіки більше ніж 70% поверхні тіла. Сам підозрюваний також отримав незначні травми.

Матір з дочкою шпиталізували до лікарні, де через кілька днів вони від отриманих травм померли. Їх поховали на Різдво.

На сьогодні підозрюваний затриманий, порушена кримінальна справа за ознаками злочину передбаченого частиною 2 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство).

Триває слідство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus