USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Хто переміг у конкурсі на посаду директора луцької школи №27

3 Серпня 2018 14:44
Директором луцької школи №27, що у 55 мікрорайоні міста, може стати Віталій Бондар. Про це свідчить протокол конкурсної комісії, що оприлюднений на сайті управління.

Претендентів було три: Віталій Бондар, Сергій Цюриць та Наталія Протасюк. Таємне голосування надало більшість голосів саме Віталію Бондарю. У протоколі, де розпитували претендентів про бачення майбутнього закладу, йдеться, що Бондар бачить школу з лінгвістичним ухилом, поглибленим вивченням іноземних мов.

34-річний Віталій Бондар має вищу педагогічну освіту (історик) та вищу юридичну освіту. Педагогічний стаж становить 12 років, він вчитель вищої категорії, викладав правознавство у 9 школі Луцька, а до того працював на Іваничівщині, звідки родом.

У коментарі "Конкуренту" директор школи повідомив, що процес формування колективу все ще триває.

Як повідомила керівник управління освіти міськради Зіновія Лещенко, дата відкриття навчального закладу поки що невідома.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus