USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.71 9.93

«Очікуване споживання» в рахунку за газ – можливість планувати свої витрати*

4 Грудня 2020 16:59
ТОВ «Волиньгаз Збут» надає клієнтам додаткову можливість спланувати свої витрати на природний газ на наступний місяць.

У грудні волиняни отримають рахунки з сумами до сплати за фактично спожитий газ у листопаді та за обсяг очікуваного споживання у поточному місяці.

«Оплата очікуваного споживання – це вибір клієнта. Людина сама має вирішити – зручно так оплачувати газ чи ні. Однак досвід попередніх років виправдовує такий платіж. Адже це заздалегідь сплановані витрати як ресурсу, так і коштів сімейного бюджету кожної родини. Також це своєрідна страховка від виникнення заборгованості», – зауважує директор ТОВ «Волиньгаз Збут» Микола Тищук.

Сума очікуваного споживання у поточному місяці визначається для кожного клієнта індивідуально і залежить від об’єму споживання газу у грудні минулого року з врахуванням динаміки використання ресурсу за останні 12 місяців.

Якщо внесений платіж виявиться більшим від вартості газу, спожитого по факту, це буде враховано та відображено у рахунку наступного місяця як переплата.

Зауважимо, сплатити за очікуваний об’єм споживання можна не лише за допомогою паперової платіжки, а й в Особистому кабінеті на сайті 104.ua.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Нема слів Показати IP 4 Грудня 2020 21:34
Минулого року обманули з купівлею газу за пільговими цінами , тепер ніхто його не купив, то вирішили людей намахатм таким чином. Чого я маю платити? Я опалення ще не включала. Палила дровами. «»Страховка від виникнення заборгованості»- дурнішого не чула. На носі локдаун, 3 тижні був карантин вихідного дня, чому я маю платити за те, що не використовувала і не хочу? Р.s. Гроші я так розумію в мене за очікуваний об’єм спишуться з особистого рахунку в особистому кабінеті? І ніхто мене питати не буде
Отакої Показати IP 5 Грудня 2020 07:06
ГАЗ-ЦЕ ТОВАР!Купив товар,оплатив,Все.Інше ваші маніпуляції і вигадки.Працюйте відповідно до чинного законодавства.І відкіля ви знаєте оцікуване споживання,якщо у багатьох споживачів відсутні лічильники в квартирах(а облік газу виключно індивідуальний-Закон),які ви не встановили відповідно до Закону,а термін спливає 1 січня.Що будете робити???І не потрібно опиратись на відсутність фінансів,ви приватна компанія.Не виконуєте Закон,бо немає грошей,тоді ви банкрут.Все.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus