USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Одне село на Волині опинилося одразу у двох сільрадах

15 Лютого 2016 09:15
Одне волинське село опинилося одразу в двох сільрадах. Така ситуація – у невеличкому селі Кадище Ківерцівського району, що розкинулося по обидва боки залізниці на самісінькому кордоні з Рівненщиною (залізниця й розділила село навпіл), - інформує Волинська газета.

Так вийшло, що однією половиною Кадище – у Цуманській селищній раді, а другою – у Дідичах, і відповідно – й сільрада Дідичівська. Зараз ніхто не може пояснити, як так сталося, розповів Цуманський селищний голова Анатолій Дорошук під час зустрічі з експертами Офісу реформ у Волинській області, обговорюючи ситуацію зі створенням Цуманської громади.

Але так вийшло, що кадищенська школа, наприклад, – з однієї сторони, сільрада – з іншої.

Тож перш ніж об’єднуватися, громаді необхідно вирішити цю ситуацію.

На фото: карта перспективного плану Ківерцівського р-ну.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Тарас Чурило Показати IP 15 Лютого 2016 09:36
Це перші промінчики децентралізації
І без цього до Тарас Чурило Показати IP 15 Лютого 2016 11:04
Струмівка знаходиться і в Липинах і в Підгайцях(сільрадах)..це ще радянщина і нічого людям не краще не гірше неживеться..
житель струмівки Показати IP 15 Лютого 2016 13:04
І в Струмівці ні одна ні друга с,р. нічого не роблять для її населення. Правда Підгайцівська ср вивозить сміття і то не по усіх вулицях. А тут стільки зараєстровано фірм і податки сюди йдуть, а толку то з цього.
жидичин Показати IP 15 Лютого 2016 13:08
Аде поділи нашу сільську раду?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus