USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Один із заступників волинського губернатора зловживає службовим становищем?

4 Вересня 2008 18:12
Про деякі проблеми у сфері державних закупівель на Волині розповів під час засідання Координаційної ради при голові Волинської обласної ради Анатолій Грицюк. Про це 4 вересня інформує репортер «Волинських Новин».
 
Голова облради на початку засідання звернувся до присутніх головних лікарів обласних лікувально-профілактичних закладів або їх заступників: «Коли проходять тендери, то ви визначаєтеся з переможцями тендерів на предмет забезпечення ваших установ продуктами для приготування їжі. Спілкуючись уже з тими підприємцями, які працювали з вами і в силу певних обставин не виграли тендер, вони мене ставлять перед фактом такої інформації. Є підприємства, керівники підприємств, які, наприклад, на перших початках ставлять ціну на продукти харчування одну, потім її починають міняти, хитруючи.
 
Друге питання – дехто адміністративним методом із заступників голови держадміністрації в області заставляє лікарів десь спонукати те, щоб виграв конкурс той чи інший підприємець, який на їхню думку буде забезпечувати вас «правильно» продуктами харчування».
 
Проте Анатолій Грицюк закликав керівників медустанов до «кришталево чистої співпраці» і розповів, що недавно відділ майна і економічний відділ побачили деякі факти порушень в Луцьку у системі освіти щодо держзакупівель.
 
«Я вас дуже прошу, повірте, ми вас завжди захистимо, якщо хтось з заступників (голови ОДА – «ВН») починає вас принуждати, що «саме беріть у цього (підприємця – «ВН»), а не того, який дає дешевшу продукцію», – запевнив медиків голова Волинської облради.
 
Підсумовуючи, Анатолій Грицюк зазначив: «Тому я дуже хотів би, щоб ви в цих питаннях, якщо хтось там на вас тисне, повірте, ми вас завжди захистимо. І я вважаю, що голова держадміністрації (Микола Романюк – «ВН») в цих питаннях буде зі мною солідарний».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 6 Вересня 2008 14:04
Кажуть, що то Заремба, але я не вірю.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus