USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Один з цукрових заводів Волині цього року не працюватиме

9 Вересня 2013 15:53
Протягом сезону не працюватиме Горохівський цукровий завод. Про це під час наради у відеоселекторному режимі повідомив директор департаменту агропромислового розвитку Волинської облдержадміністрації Юрій Горбенко.

Під час наради, що відбулася 9 вересня, він повідомив, що на Волині вже розпочали копання цукрових буряків. В цьому році погода сприяла тому, що підвищилася цукристість буряків, яка становить від 17%.

Приймання цукрових буряків ВАТ «Гнідавський цукровий завод» розпочинає завтра. Розрахунок за продані цукрові буряки становитиме для населення 60 кілограмів цукру на периферійних бурякопунктах та 65 кілограмів на заводському бурякопункті.

Горохівський цукровий завод не працюватиме протягом сезону в цьому році. Для зони бурякосіяння заводу, зі слів Юрія Горбенка, є напрацювання між Гнідавським цукровим заводом та ПП «Європацукор» про те, що територія буде витребувана. Тобто, виробники зможуть здати продукцію цим підприємствам.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Василь Показати IP 9 Вересня 2013 17:19
Краще б на Вересневому не працював, а то під час його роботи по всьому ЛПЗ (і не тільки) сморід стоїть страшний.
*** до Василь Показати IP 20 Вересня 2013 12:23
Гнідавський цукровий надає близько 500 робочих місць...та хай краще смирдить, ніж люди будуть помирати від голоду. Ви такий "розумний" Василь, бо мабуть маєте постійну роботу
Сергій Показати IP 9 Вересня 2013 19:03
А міст на Рованцях так і не зробили з Трійці. Тепер фури з буряком його доб"ють. Ще хтосбь в Стирюку впаде.
lutchanka Показати IP 9 Вересня 2013 19:24
а як він може працювати, якщо там все потирили і скоро обладнання пустять "під ніж"?! Видно, комусь вигідно, щоб завод загнувся. колишній директор багато чого "прихватизував" перед своєю відставкою. Але, видно, знає "табличку ділення", тому це зійшло йому з рук.То добре, що виробники можуть здати буряки, але хто їм поверне Зайві витрати на доставку?! мабуть, сам Горбенко зі своєї кишені(особа, яка явно зацікавлена в знищенні Горохівського цукрового заводу.
Я Показати IP 9 Вересня 2013 22:37
Навіщо писати що не буде працювати цього року, коли всім відомо, що йому приснився пі... Завод вже визнали банкрутом, або ще процедура не закінчена. Він у приватній власності і власнику на все наложити разом із Горохівською адміністрацією. Вони за людей не думають, а пишуть таке що аж смішно читати. Посторонні люди думають що це правда.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus