USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Змінено час зустрічі волинського героя Сергія Грибкова

7 Квітня 2016 09:14
«Айдарівця» Сергія Грибкова, який поклав своє життя у боротьбі з російськими загарбниками на сході України, зустрічатимуть на Рівненському кільці у Луцьку 7 квітня, о 12:00.

Про це активіст Автомайдану України Віталій Гнатюк повідомив у Фейсбуці.

«Зустрічаємо загиблого героя, що боронив нашу землю. Добровольця батальйону «Айдар» - Сергія Грибкова. Зустрічаємось завтра 07.04.2016 о 09:00 ранку на Рівненському кільці та прямуємо на Цуманський пост для зустрічі колони. Маршрут слідування: Рівненське кільце - Цуманський пост - Луцьк, Собор.

Сергій Грибков народився 1 жовтня 1981 року. Закінчив ЗОШ № 7, Волинський державний університет імені Лесі Українки. Після трагічних подій під Іловайськом зв'язок із бійцем перервався.

Приїдьте для гідної зустрічі загиблого героя нашої країни!», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, за результатами експертизи ДНК було ідентифіковано Грибкова Сергія Миколайовича, який загинув ще 5 вересня 2014 року у Старобельському районі Луганської області. Був похований як невідомий солдат у селі Чмирівка на Луганщині.

У п'ятницю, 8 квітня, Луцьк прощатиметься зі своїм Героєм. Об 11:00 у верхньому храмі Свято-Троїцького кафедрального собору відбудеться відспівування, о 12:00 на Театральному майдані — громадянська панахида за загиблим.

!!!!!!!!!!!!УВАГА!!!!!!!!!!!!!! зміни в часі... зустріч на рівненському кільці переноситься на 10:00 ранку ...

Опубликовано Штаб Луцьк Автомайдан України 6 апреля 2016 г.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus