USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Охоронцям нічного клубу, які побили поліцейського у Луцьку, повідомили про підозру

22 Грудня 2020 15:15
За процесуального керівництва Луцької місцевої прокуратури двом жителям Луцька, 22-річному та 28-річному охоронцям одного з нічних клубів в обласному центрі Волині, повідомлено про підозру в заподіянні тілесних ушкоджень працівнику поліції (ч. 2 ст. 345 КК України).

Про це повідомляє прокуратура Волині.

Увечері 19 грудня 2020 року молодики застосували силу до дільничного офіцера поліції, який здійснював контроль за дотриманням у Луцьку карантинних обмежень та зайшов у приміщення клубу, аби зафіксувати факт вчинення адміністративного правопорушення й припинити роботу закладу в заборонений час.

Затриманим одразу у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та поміщеним в ізолятор тимчасового тримання охоронцям повідомлено про підозру у вчиненні злочину.

Прокурори звернулися до суду із клопотанням про обрання підозрюваним запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Згідно із санкцією ч. 2 ст. 345 Кримінального кодексу України, за умисне заподіяння працівнику поліції легких тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків передбачено покарання до п’яти років позбавлення волі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 22 Грудня 2020 16:30
Видно поліцейський там бухав, набухався начав чудити, а як його вивели, почав розмахувати корочкою і кричати що він всіх закриє. Бо так як щоб прийшов поліцейський, показав документи і.т.д. хто б його бив чи виводив)
Прохожий до Анонім Показати IP 22 Грудня 2020 21:48
Не знаешь - фигню не пиши. Полный бред сказанул.
Анонімчиня Показати IP 22 Грудня 2020 19:59
Менти люблять халяву, а цей получив х..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus