USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Окупанти продовжують виведення військ з Київщини, крадуть авто й мародерять, – Генштаб ЗСУ

1 Квітня 2022 08:07
Розпочався тридцять сьомий день героїчного спротиву українського народу російському військовому вторгнення.

Як повідомляє Генштаб ЗСУ, підрозділи російських окупаційних військ продовжують частково відходити з півночі Київської області у напрямку державного кордону з Республікою Білорусь.

До складу конвоїв також входять цивільні транспортні засоби (вантажі, автобуси, маршрутки, авто), які викрали росіяни під час тимчасової окупації територій. Крім того, ворог вилучає награбоване майно.

На тимчасово окупованих територіях росіяни не припиняють протиправних дій, обмежуючи пересування мирних жителів, використовуючи будинки та квартири місцевих для розміщення персоналу, утримуючи заручників. Мародерство та насилля над громадянами України триває.

У деяких тимчасово окупованих районах росіяни намагаються змусити підприємців перейти на оплату товарів і послуг російськими рублями.

Об’єднані сили України протягом доби відбили сім нападів ворога на Донецькому та Луганському напрямках. Українські воїни знищили три танки, два бронетранспортери, дві одиниці автотехніки та дві артилерійські системи. Також було збито БПЛА «Орлан-10».

Сили оборони України продовжують успішно виконувати поставлені завдання, переслідувати ворога, що відступає, проривати оборонні позиції окупантів та поступово звільняти українські землі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus