USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.95
  • PLN 9.70 9.86

Окупанти зламали рухомий рядок телеканалу «Україна 24» та пустили фейк про капітуляцію

16 Березня 2022 13:08
Телеканал «Україна 24» заявив про злам свого ефіру. На рядку з'явилася фейкова заява президента Володимира Зеленського з нібито закликом скласти зброю.

Про це повідомляє телеграм-канал Klymenko Time.

Телеканал уже зробив заяву щодо інциденту: «Рядок телеканалу «Україна 24», що біжить, зламали ворожі хакери і транслюють повідомлення Зеленського про нібито «капітуляцію.

Друзі, ми неодноразово про це попереджали. Це фейк! Ніхто здаватися не збирається. Тим більше, в умовах, коли армія РФ зазнає поразки у боях з Українською армією».
На це зреагував і сам Володимир Зеленський: «Доброго дня! Щодо останньої дитячої провокації, ніби я пропоную скласти зброю. Я можу пропонувати скласти зброю тільки військовим РФ і повертатися додому. А ми вже вдома, ми захищаємо свою землю, своїх дітей, свої сім’ї. Ніякої зброї ми складати не збираємося до нашої перемоги».
Нагадаємо, на початку березня була інформація, що Росія, ймовірно, спробує використати діпфейк звернення Володимира Зеленського, який нібито оголошуватиме про капітуляцію України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus