USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Олег Скрипка «відривався» у нічному клубі Луцька. ФОТО

29 Вересня 2008 11:40

У ніч із 26 на 27 вересня, під час виступу диск-жокейки Анастасії Литвиненко (DJ Anastasya), у луцькому клубі «Золото» відпочивав гурт «ВВ» на чолі з його фронтменом Олегом Скрипкою. Про це 29 вересня повідомляє репортер «Волинських Новин».
Поява зірки української естради минула на диво спокійно.
Відразу ажіотажу навколо Олега Скрипки не було, оскільки більшість відвідувачів клубу або його не впізнали, або ж сприйняли його за особу, яка дуже схожа на лідера гурту «Воплі Відоплясова».
Пан Скрипка мав дуже гарний настрій  і роздавав автографи та фотографувався з усіма бажаючими.
Опісля відпочинок він продовжив на танцювальному майданчику, де його увагу посилено намагалися привернути особи жіночої статі.
Пан Скрипка дуже елегантно витанцьовував під ритми DJ Anastasya, що вельми подобалось всім присутнім.
На запитання, як він потрапив у нічний клуб «Золото», пан Скрипка відповів, що гурт «ВВ» давав концерт у Луцьку, а відпочити тут, після виступу, їх запросив знайомий.
Точного місця проведення вечірки за участю групи і імені того, хто зорганізував їх на концерт, фронтмен вирішив не називати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
guest Показати IP 29 Вересня 2008 11:45
ого, Олежик жгун ще той :)
Аноніми Показати IP 29 Вересня 2008 13:03
Неофіційно: Скрипка залабав для Єрємєєва у "трьошці" і приїхав у "Золото" "нажертися"
Анонім Показати IP 29 Вересня 2008 16:00
цікаво, хто ж то з знайомих його туди зайпросив? і чомусь мені здається що за це Скрипці також "доплатили" для так званої реклами клубу Золото :)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus