USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Олександр Кропива не вийшов до народу. ВІДЕО

16 Вересня 2008 09:21
Лучани так і не змогли почути «правду про гарячу воду» особисто від директора ТзОВ «Луцьктеплоенерго» Олександра Кропиви. Хоча для цього 15 вересня будинковим комітетом «Лучани» було організовано пікет під стінами офісу котельні №2, що розташований за адресою вулиця Карбишева, 2, – повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
Щоб висловити своє обурення щодо відсутності гарячої води у трубах помешкань 33-го та 40-го кварталів, на пікет прийшло близько вісімдесяти лучан. Однак виявилося, що «винуватець події», себто пан Кропива, не зміг з’явитися на переговори з народом, оскільки перебував у той час на переговорах у Києві. Замість нього до пікетувальників вийшов голова правління ЗАТ «Волинський шовковий комбінат» Віталій Чупіков.
 
Пан Чупіков розповів, що він по телефону зв’язався із директором «Луцьктеплоенерго» Олександром Кропивою і той пояснив причину, чому він не може вийти на переговори із обуреними мешканцями постраждалих районів. Справа в тому, що підприємець того дня перебував на переговорах у столиці. Однак пан Кропива, за словами голови правління ЗАТ «Волинський шовковий комбінат»,  не проти зустрітись із лучанами або представниками відповідних організацій у будь-який зручний для них час.
 
У пікеті брав участь і депутат Луцької міськради Анатолій Бубенщиков. Він довів до відома мешканців 33-го та 40-го районів, що станом на 15 вересня компанії «Луцьктеплоенерго» як сплату боргу було перераховано 19 мільйонів гривень. У коментарі депутат запевнив, що заборгованість «Луцьктепло» повністю погашено. Але, щоб покласти край конфліктам, міська влада поверне котельню №2 громаді Луцька, і зробить це, як зазначив Анатолій Бубенщиков, цивілізованими методами – через суд.
 
Однак пікетувальники лишилися незадоволеними. Їх не цікавили жодні пояснення відсутності пана Кропиви і вони все викрикували: «Де Кропива?! Дайте Кропиву!» Наприкінці акції було підписано звернення мешканців «постраждалих» кварталів до Луцького міського голови Богдана Шиби, щоб той вирішив питання відсутності гарячої води.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Анонім Показати IP 16 Вересня 2008 09:36
Бубенщиков впав нижче рівня міської каналізації. Що не зробиш заради працевлаштування дружини. А я думала, чого ж то його УНП кинуло так безжалісно. Просто виявилось, що вони його дуже добре знали. Шиба валиться і тягне за собою шибоподібних.
Анонім Показати IP 16 Вересня 2008 10:19
Звернення до пікетчиків. Якщо ви вже повірили брехні Шиби, і пішли самостійно вимагати дотримання своїх прав, подумайте: ви визнали неспроможність команди міськвиконкому захистити вас, і самостійно пішли до Кропиви. Нащо така інфантильна влада? Обирайте дієздатного мера. Звернення до Шиби. А якби в когось із пікетчиків заграла кров і побили вікна чи ще шось? Це була б скоординована міськвладою хуліганська виходка, яку ви зорганізували, зі торони мовчки спостерігали б, а в кінці підставили б тих самих пікетчиків.
перехожий Показати IP 16 Вересня 2008 10:38
Аноніму. Дружина Бубенщикова наразі працевлаштована і, здається, своєю роботою на ниві журналістики цілком задоволена.
Анонім Показати IP 16 Вересня 2008 11:41
...а Кропива дійсно в Києві, був би на місця - поспілкувався б з людьми
Анонім Показати IP 16 Вересня 2008 11:58
Жалко людей. Как может так относиться человек к своим землякам, которого даже этим словом нельзя назвать. А вообще решительности у граждан не хватает. Нужно давить на власть, которая не способна решить вопросы, а это и мэр Шиба, и представитель президента Романюк, и председатель фонда Госимущества Самсоненко. Вот к кому нужно в первую очередь обращаться и требовать выполнения своих функций по защите граждан от произвола “криминалитета”. На их месте я бы уже давно через суд арестовал имущество котельни, отстранил администрацию от ведения хозяйства, назначил временную администрацию и возобновил нормальную работу котельной. Но, увы, у господ начальников, кишка тонка.Бояться! Или всё повик!
Петрович Показати IP 16 Вересня 2008 12:34
Така поведінка Кропиви - це просто ганьба...
Анонім Показати IP 16 Вересня 2008 12:41
2 Анонім 16 вересня, 11:58. "На их месте я бы уже давно через суд арестовал имущество котельни, отстранил администрацию от ведения хозяйства, назначил временную администрацию и возобновил нормальную работу котельной." Є проблеми - судове рішення на користь Кропиви, а професіоналів які б могли керувати котельнями в Шиби немає. І ще питання чи поставить кращих ніж Кропива - он зі свого Луцьктепла розбазарив стратегічний запас мазуту. До такого навіть сам колишній мер не додумався.
ГАНЬБА КРОПИВІ! Показати IP 17 Вересня 2008 17:30
НУ і де обіцяна гаряча вода?вже середа,а водою зовсім не пахне!
Анонім Показати IP 18 Вересня 2008 19:47
На даний момент пожинаємо плоди діяльності Кривицького. В майбутньому будемо розхльобувати Шибині діяння.
зацікавлена особа. Показати IP 19 Вересня 2008 16:38
чи часом кропива не готує собі доріжку до мерського крісла такими засобами? не доведи Господи такого..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus