USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Олена Зеленська потрапила у рейтинг 25 найвпливовіших жінок 2023 року за версією Financial Times

30 Листопада 2023 22:49
Перша леді України Олена Зеленська потрапила до списку найвпливовіших жінок 2023 року за версією Financial Times.

Її внесли до категорії «Герої», пише Бабель.

«Що мене найбільше захоплює в Олені Зеленській, то це її чесність. Вона знає, як це – прокинутися і побачити, що твою Батьківщину захопив імперіалістичний сусід; не знати, коли й чи побачиш ти близьких наступного разу; як знайти в собі сили боротися за свободу попри все це», – сказала премʼєрка Естонії Кая Каллас, яка додала першу леді до списку.

За словами Каллас, Зеленська, як і президент України, стала світовим символом стійкості. Її лідерство у розвʼязанні проблеми психічного здоровʼя українців під час війни є життєво важливим.

Читати ще: Дві українки потрапили до переліку 100 найвпливовіших людей світу за версією Time

Премʼєрка також зазначила, що Естонія у партнерстві з фондом Зеленської побудувала сімейні будинки для дітей, які осиротіли під час війни.

«Вона надзвичайна увагою до деталей і вмінням слухати. Тепер світ має послухати Зеленську і дати Україні те, що їй потрібно, щоб перемогти росію і припинити страждання», – додала Каллас.

До списку також потрапили акторка Марго Роббі, американська співачка Бейонсе, технічна директорка OpenAI Міра Мураті, яка розробила Chat GPT, президентка Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн та інші.

Список не є рейтинговим, у його складанні брали участь інші впливові жінки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus