USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Olympus μ840 – поза конкуренцією

24 Липня 2008 20:39
Літо – пора відпусток, хорошого настрою і яскравих вражень. Завдяки стрімкому розвитку фото й відеотехніки ми маємо безліч способів зберегти усі найкращі моменти відпочинку: від високоякісних фотографій до годин відео у форматі HD.
 
Яскравим прикладом компактної та функціональної моделі за доступною ціною є Olympus μ840.
 
Вага апарата,  який зібраний у досить міцному металевому корпусі, – усього 130грам. При цьому він оснащений 8Мпіксельною матрицею, яка працює під керівництвом нового процесора TruePic III. 5-кратний зум-об’єктив із системою подвійної стабілізації дозволяє отримувати чіткі знімки при будь-яких умовах зйомки.
 
Дисплей фотоапарата має 2,7 дюймову діагональ і розширення 230000 пікселів. Завдяки якісному антибліковому покриттю картинку чітко видно навіть під прямим сонячним промінням. Швидкий автофокус, якісний об’єктив і висока чутливість матриці дозволяють отримувати знімки неперевершеної якості. З додаткових функцій слід зазначити відео зйомку в високому розширенні і диктофон. Заряду акумулятора вистачає приблизно на 250 знімків.
 
Отже, Olympus μ840 – це легкий, компактний, стильний фотоапарат, що завдяки неперевершеній системі стабілізації дозволяє робити якісні знімки в будь-яких умовах, а також приємно здивує наявністю низки додаткових функцій. Враховуючи неперевершену функціональність і ціну, цю модель можна рекомендувати як сімейний апарат, що завжди можна взяти з собою.
 
Враховуючи цінову політику компанії, конкурентів у нього просто немає. Уже сьогодні фотоапарат можна придбати в Луцьку за ціною всього 1399 гривень у мережі магазинів «Фокстрот».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 1 Серпня 2008 16:23
і хочте сказати така пукавка поза конкуренцією? принаймі блондинка точно вибере рожевий)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus