USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Онищенко заявив, що опублікує компромат на Порошенка в «потрібний момент»

7 Лютого 2017 10:31
Нардеп-втікач Олександр Онищенко заявив, що опублікує компромат на Президента України Петра Порошенка в «потрібний момент». Нардеп чекає, коли президент заперечить свою причетність до корупції.

Про це Онищенко розповів в інтерв’ю виданню «Апостроф», передає 24 канал.

«… потрібно розуміти, що це важливий доказ корупції Порошенка. І його треба випустити в потрібний момент. Випускати зараз, коли в країні відбувається війна, посилилися дії в Авдіївці, інформаційне поле завантажене чимось іншим, немає сенсу. Це серйозний речовий доказ, і воно повинне спливти в потрібний момент», – заявив нардеп.

Онищенко зазначив, що чекає від Порошенка, коли він особисто скаже, що у нардепа немає плівок і що президент цього не робив.

«Він же повинен заявити пресі, що це все брехня. Всі чекаємо від нього підсумкову прес-конференцію. Напевно журналісти поставлять йому питання: «А що, ви займалися корупцією?» Я чекаю, коли він скаже, що він цього не робив. Пам'ятаєте, коли Біллу Клінтону поставили запитання: «А ви спали з Монікою Левінські?» Він сказав: «Ні». І тільки-но він це сказав, відразу ж почали робити експертизи та інше. І потім пішла процедура імпічменту. Я чекаю, коли Порошенко скаже, що він цього не робив», – пояснив політик.

Він нагадав, що вже зізнавався у спільних з Порошенком корупційних діях, але правоохоронці на це не відреагували.

«Я вже робив щиросердне зізнання, що ми з Порошенком займалися корупцією, я готовий сісти разом з ним до в'язниці. Але ніхто не хоче. Навіть моє щиросердне зізнання не дає ніяких приводів, щоб залучити Порошенка. Ось таке незалежне у нас Антикорупційне бюро та правоохоронні органи. Порошенко зливає всіх, хто йому невигідний», – заявив Онищенко.

Нагадаємо, Онищенко заявляв, що володіє "компроматом" на українського президента. Нардеп звинуватив Порошенка в корупції, тіньових схемах, відкатах, «приватизації» Верховної Ради. Онищенко наполягає, що займався для Порошенка скупкою голосів у Верховній Раді і має аудіозапис розмов, які підтверджують це. За словами втікача, протягом року він записував свої бесіди з президентом на ручний годинник з диктофоном.

Окрім того, раніше Онищенко розповів, коли «приберуть» Порошенка і хто стане його наступником.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus