USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«Порошенко буде президентом недовго. Сподіваюся, весною його усунуть», - Онищенко

17 Грудня 2016 16:56
Президент України Петро Порошенко, згідно з чутками, не вірить, що буде обраний на другий термін, і готує на вибори глави держави Генпрокурора України Юрія Луценка, заявив нардеп-утікач Олександр Онищенко.

Нардеп Онищенко в інтерв'ю виданню "Апостроф" висловив думку, що Президента України Петра Порошенка усунуть з його посади навесні, пише "ГОРДОН".

"Я думаю, що Порошенко буде президентом ще недовго, сподіваюся, навесні його приберуть. Вкрай необхідно, щоб це відбулося. Народ розуміє, що він - не президент, а корупціонер і бізнесмен. Він все гребе під себе, всюди його люди. Ходять чутки, що Порошенко, дивлячись на свій рейтинг, вже не вірить, що пройде на другий термін, і готує під цю справу Луценка", - сказав Онищенко.

Він передбачає, що Порошенко закінчить свою президентську кар'єру гірше, ніж його попередник на цій посаді Віктор Янукович, який після подій Євромайдану втік до Росії.

"Януковичу було хоч куди бігти, а куди бігти Порошенку - неясно. Я думаю, що в Росії його точно не чекають, в Америці теж. Порошенко пішов по стопах Януковича, тільки різниця в тому, що Янукович добився цього протягом п'яти років, а Порошенко розумніший, йому вистачило двох років ", - заявив нардеп.

Крім того, нардеп-утікач анонсував, що перед Новим роком опублікує наступну частину компрометуючих аудіозаписів, пише "ГОРДОН".

"Щось буде вже на днях, до Нового року. Можливо, опублікую плівку на каналі "112 Україна", - сказав Онищенко.

Він пояснив, чому досі не опублікував нові записи.

"Тому що зараз Новий рік, все згасне і потухне", - вважає нардеп.

На своїй сторінці в Facebook він уточнив, що публікація, на його думку, ключових записів станеться після новорічних свят.

"До Нового року анонсую делікатні публікації записів, а саме "то" піде вже після свят. З НАБУ і прокурорами готовий зустрітися в будь-який час і в будь-якій європейській країні, але як раз пропрезидентські прокурори цього не хочуть і наполегливо запрошують мене в Київ або "хоча б" в українське посольство в Лондоні", - написав Онищенко.

Нагадаємо, Онищенко, який переховується за кордоном від звинувачень у фінансових зловживаннях, останнім часом зробив низку скандальних заяв. В інтерв'ю виданню "Країна" він сказав, що за дорученням Адміністрації Президента скуповував голоси у Верховній Раді, "торгувався і організовував комерційні голосування" на користь президента України Петра Порошенка. Онищенко також стверджує, що протягом року записував свої розмови з Порошенком і його оточенням на диктофон в наручних годинниках, а в кінці листопада передав аудіозаписи спецслужбам США.

Відразу після цього Служба безпеки України повідомила, що підозрює Онищенко в державній зраді.

2 грудня Онищенко виступив на одному з російських федеральних телеканалів і заявив, що Порошенко вимагав гроші у великих бізнесменів, а частина цих сум направляв на підкуп депутатів Верховної Ради.

ЧИТАТИ ЩЕ: СУМКИ ГРОШЕЙ І ЗМОВА ПРОТИ ЯЦЕНЮКА, - ОНИЩЕНКО ПРО КОРУПЦІЮ В ОТОЧЕННІ ПОРОШЕНКА

6 грудня Онищенко оприлюднив одну зі своїх аудіозаписів. Політик-утікач запевняє, що це були переговори з "посланцем від Адміністрації Президента" нардепом Олесем Довгим, йшлося про можливі варіанти припинення кримінального провадження проти Онищенко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
щось слабо Показати IP 17 Грудня 2016 17:04
віриться .що леся довга представляла інтереси АП? невже там не було нікого розумнішого.чи леся пішла у ва-банк зі своєі ініціативи заради вигоди для себе? школа черновуцького.
11 Показати IP 17 Грудня 2016 17:07
А якщо це дійсно правда . Що ж тоді буде.
Ольга Показати IP 17 Грудня 2016 17:34
Мені здасться що якщо це все правда спец служби не дадуть цього зробити . Буде так як з януковича віче дай все.
ага Показати IP 17 Грудня 2016 17:46
оніщенко буде... Б Р Є Д!
Анонім Показати IP 17 Грудня 2016 19:57
о, ще один агент Путіна вліз. Їм з Савченко пора створювати свою політсилу.
Тарас Показати IP 18 Грудня 2016 01:10
В Україні навала ідіотів. де ви беретися?
бе Показати IP 18 Грудня 2016 16:33
ну прямо Ванга! як жалко втрачати накрадені гроші!
Народна довіра Показати IP 20 Грудня 2016 09:49
Юрий Луенко -ПРЕЗИДЕНТ -Майдан переміг !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus