USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Опікунська рада Луцькради відтермінували рішення з усиновлення на квартал

22 Вересня 2008 14:25
Сьогодні, 22 вересня, на слуханні опікунської ради Луцької міськради розглядали прохання батьків, які хочуть стати на чергу для усиновлення дитини, – повідомляє репортер «Волинських Новин».
Як розповів начальник служби у справах неповнолітніх Луцької міськради Федір Шульган, до усиновників виникла низка запитань. Однією з проблем, які перешкоджають у задоволенні прохання, стали матеріально-побутові умови проживання сім’ї. «На 50 метрів квадратних у родині проживає 8 чоловік. Із цієї площі житла 6 метрів квадратних – це добудована кімната, яка не готова до проживання у зимовий період», – констатував посадовець.
За словами пана Шульгана, ще однією завадою для ухвалення позитивного рішення став той факт, що сім’я була на обліку позбавлення батьківських прав на підставі алкоголізму. «А діти прохачів мали проблеми з законом. Однак нині батьки уже 5 років не вживають спиртних напоїв, вони стали віруючими», – сказав він.
Зваживши все, опікунська рада відтермінувала остаточне рішення на три місяці, щоб за цей час батьки виробили навички догляду за дитиною, встановили з нею контакт і поліпшили свої умови проживаня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus