USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Ополченці ДНР» під виглядом біженців почали тікати із зони АТО

29 Липня 2014 16:31
В окупованих терористами містах пожвавився відтік сил бойовиків, котрі намагаються під виглядом біженців покинути зону бойових дій. Про це повідомляє УНН з посиланням на повідомлення силових структур, що задіяні в АТО.

«Згідно із оперативними даними розвідки, певний контингент Шахтарська, Тореза, Горлівки та Сніжнного масово виїздять із міст. За даними розвідки, це саме ті чоловіки, котрі свого часу воювали у так званих арміях №ДНР» а тепер вирішили кинути зброю та втекти. Проте патріотично налаштовані місцеві мешканці повідомляють про таких «вояків», передаючи точну інформацію про цих «біженців».

Відповідно до оперативної інформації, основна маса цих «ополченців», разом із сім'ями виїздять до РФ. Проте є чимало бойовиків, котрі під виглядом мирних мешканців намагаються вийти із зони АТО і перебратись в спокійні міста. Зокрема є інформація що велика кількість таких «біженців» хоче виїхати до Бердянська.

Проте вся інформація перевіряється і при виході із зони АТО таких «втікачів» перевіряють дуже ретельно», - повідомили силовики.

Нагадаємо, українські війська продовжують наступ на проросійських терористів і звільняють територію від окупантів: Дебальцеве, Шахтарськ – наші, бої тривають у передмісті Тореза, довкола Первомайська, на Луганщині, та навколо Горлівки. Як повідомлялося, 28 липня сили АТО ввійшли до Первомайська, Тореза, Шахтарська та Горлівки.

Сьогодні батальйон "Азов" звільнив місто Новий Світ під Донецьком.

Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що українські бійці звільнили місто Попасна, Сєверодонецьк, Соледар, Рубіжне, Дзержинськ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Сом Показати IP 29 Липня 2014 16:44
Ленин доказал, что страной может управлять народ Сталин доказал, что страной может управлять один человек Хрущев доказал, что страной может управлять любой дурак Брежнев доказал, что страной можно не управлять Черненко и Андропов доказал, что страной могут управлять полтора человека Горбачёв доказал, что страной может управлять не любой дурак Елицин доказал, что страной может управлять любой алкоголик Путин доказал, что страной можно управлять не переизбераясь на третий срок Медведев доказал, что став Президентом , ты ещё не можешь управлять страной
Анонім Показати IP 29 Липня 2014 18:55
Вот кусочек одного письма: "...В общем, похоже, кто-то из штабных генералов поспорил, что возьмут Авдеевку. Или пообещали президенту победу. А то что ляжет 2/3 личного состава, так это х…ня. P. S. У меня все больше и больше появляется желание открыть второй фронт и начать х…рить штабных м…ков, воюющих на картах"
SVV до Анонім Показати IP 29 Липня 2014 20:37
Согласен
гість Показати IP 30 Липня 2014 09:13
а ми їх і в спокійних містах знайдемо - лайно не приховаєш, бо буде воняти поки в землю не закопаєш

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus