USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Опублікували фото підозр, що виписали оточенню Порошенка

28 Березня 2019 23:18
У ЗМІ з'явилися фотокопії підозр, які були пред'явлені Генпрокуратурою людям з близького оточення Петра Порошенка: Валерії Гонтаревій, заступнику голови АП Філатову та іншим.

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на своє джерело в ГПУ.

Як повідомляло раніше Інформаційне агентство Волинські Новини, заступник глави департаменту міжнародно-правового співробітництва в ГПУ, голова відділу процесуального керівництва у кримінальних проваджень Костянтин Кулик підтвердив інформацію про пред’явлення підозр найближчому оточенню Петра Порошенка.

Нагадаємо, 28 березня видання Forum Daily повідомило, посилаючись на документи, наявні в розпорядженні редакції, що Генпрокуратура завершила розслідування проти Сергія Курченка. Підозри у відмиванні мільярдів «сім’ї» Януковича оголошені його співучасникам: екс-главі АП Ложкіну, колишній голові Нацбанку Валерії Гонтаревій, чинному заступнику голови Адміністрації президента Олексію Філатову та іншим.

У цілому підозри пред’явлені 98 особам, в тому числі, 12 вищим посадовим особам міністерств і відомств, а також Нацбанку і шести керівникам обласних держадміністрацій. На даний момент справа Курченко налічує 3000 томів і ведеться з 2014 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучани Показати IP 29 Березня 2019 02:03
Все під одним номером:-)
5 Показати IP 29 Березня 2019 18:44
Ти знаєш де зазначається р/н?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus