USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.08

Орден загиблого волинянина Василя Клепанчука прийняли його дружина й діти

14 Лютого 2024 16:55
14 лютого секретар Маневицької селищної ради Володимир Черчик і начальник Першого відділу Камінь-Каширського районного територіального центру комплектації та соціальної підтримки, підполковник Геннадій Лічман вручили дружині та дітям полеглого захисника Клепанчука Василя Леонідовича посмертну нагороду – орден «За мужність» ІІІ ступеня.

Про це повідомили в Маневицькій селищній раді.

Василь Клепанчук, житель села Цміни, серед тих, хто віддав за Україну найдорожче – життя. Він загинув від ворожого обстрілу 21 березня 2023 року на території Луганської області.
Вручаючи Подяку Маневицького селищного голови мамі Олександрі Матвіївні, Володимир Черчик подякував за те, що виховала Героя, в загибель якого неможливо повірити досі.
Директор ОЗЗСО «Цмінівський ліцей» Олександр Мурашко закликав присутніх завжди пам’ятати безсмертний подвиг Героя, який є гідним прикладом для наслідування.
Жодна військова відзнака і людська шана не повернуть згорьованій родині сина, чоловіка, батька. Але ця нагорода дуже важлива для сім’ї – це приклад мужності для дітей, пам'ять про найріднішу, світлу, добру та чуйну людину.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus