USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Посмертний орден полеглого Захисника з Маневиччини вручили його сестрі

5 Квітня 2024 15:44
Відповідно до Указу Президента України, за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі, солдата десантно-штурмового батальйону Віталія Володимировича Квача із села Кукли Камінь-Каширського району посмертно відзначено орденом «За мужність» ІІІ ступеня.

Про це повідомили в Манвицькій селищній раді.

Сьогодні в Куклинському ліцеї, у якому колись навчався Герой, Маневицький селищний голова Олександр Гаврилюк та заступник начальника першого відділу Камінь-Каширського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, майор Юрій Мізюк вручили нагороду сестрі загиблого воїна Світлані Володимирівні, яка, стоячи перед гостями і учнями школи та гордо тримаючи орден, була живим прикладом сили та гідності. Її очі віддзеркалювали біль, але також і надію на те, що брат не загинув даремно, а його життя стало символом боротьби за вільну Україну.

Слова, сказані на церемонії, не можуть повністю передати ту глибину втрати, яку відчувають родичі, але вони служать виявом подяки та підтримки тим, хто продовжує нести цю важку ношу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus