USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Оренду землі під ринком «Шанс» у Луцьку не продовжили

27 Червня 2018 11:30
Надалі ринок, що займає тротуари на вулиці Кравчука, не може існувати в такому вигляді, як зараз, - вважають депутати міськради.

Про це йшлося під час пленарного засідання 43 сесії Луцької міськради 27 червня.

Депутати розглянули декілька проектів рішень щодо оновлення договорів оренди землі підприємцю Петру Шугаю для обслуговування ринку «Шанс» (ділянки площею 0,0266, 0,1076 та 0,0115 гектара).

Як повідомив начальник управління земельних ресурсів міськради Сергій Шабала, на ділянках немає зареєстрованих об’єктів нерухомого майна, а члени земельної комісії міськради рекомендували не підтримувати проекти рішень.

Депутат Павло Данильчук запитав, чому комісія не підтримала проекти рішень. З його слів, підприємці, які працюють на ринку, просили продовжити оренду на рік. Також він запитав, що планують робити з територією вздовж вулиці Кравчука.

Голова земельної комісії Олександр Козлюк пояснив, що рік тому підприємцю дали оренду на рік, але той досі не передав ділянку автопарковки, а поряд за бюджетні кошти роблять ремонт дороги. Оскільки підприємець не має жодної соціальної відповідальності, члени комісії рекомендували не підтримувати проекти рішень.

Депутат Євгеній Ткачук зазначив, що аби не було конфліктів і протистоянь, сядуть за стіл перемовин з підприємцями, а ті повинні зрозуміти, що в такому вигляді, як зараз, ринок надалі існувати не може. Можливо, звільнятимуть тротуари вздовж вулиці Кравчука.

Депутати не підтримали три проекти рішення про поновлення договорів оренди землі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Григорій Іванович Показати IP 27 Червня 2018 13:32
Шугай шахрайським чином отримав ділянки у 1997 році без жодних тендерів підробивши документи КП "Галант", якому була надана ця ділянка...
лучанин до Григорій Іванович Показати IP 27 Червня 2018 21:05
Тоді там був стихійний ринок, ринок розігнали. А Шугая лобіював один із заступників міського голови.
Григорій Іванович до лучанин Показати IP 28 Червня 2018 01:11
Крав чук С Е
Григорій Іванович Показати IP 27 Червня 2018 13:40
Шугай уже встиг за "советів" відсидіти три роки за шахрайств, потім крутив наперстки...
Лучанин Показати IP 27 Червня 2018 14:21
Зробили з вул. Кравчука - стежку Кравчука ! На проїздній частині стоять по краях автомобілі, а на тротуарах викладка товару і відкриті двері з кіосків. На залишках вулиці дві машини невже не роз'їдуться, а на тротуарі Руслана Писанка не розминеться з простою волинянкою, не зачепивши достойними уваги формами викладку з метізами чи водостічні ринви з оцинкованого заліза. На кожному кіоску можна вішати табличку з фаміліями депутатів, прокурорчиків, начальничків за погано замаскованими фаміліями пересічних простих громадян. Зробили з міста Луцька - територію для заробляння грошей. А було ж до того місто найкращого благоустрою в Україні !
Смакал Показати IP 27 Червня 2018 22:17
Які ви всі доброзичливі. Шайка диванних експертів))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus