USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцькраді відмовили в продовженні оренди ділянок ринку «Шанс»

31 Жовтня 2018 16:13
Відмовити у поновленні договорів оренди трьох ділянок для обслуговування ринку «Шанс» підприємцю Петру Шугаю вирішили депутати міськради.

Про це йшлося під час пленарного засідання 48 сесії Луцької міськради 31 жовтня.

Депутати не підтримали три проекти рішень щодо поновлення договору оренди землі фізичній особі-підприємцю Петру Шугаю для обслуговування ринку «Шанс» на вулиці Кравчука. Йшлося про ділянки площею 0,1076, 0,0266 та 0,0115 гектара.

Як пояснив голова постійної комісії міськради з питань земельних ресурсів та земельного кадастру Олександр Козлюк, раніше суб’єкт господарювання переконував з трибуни міськради депутатів в тому, як він гарно господарює. Насправді, він встановлював незаконні тимчасові споруди, потім відмовився від ділянки під парковкою, не утримував територію поблизу, не поклавши за п’ять років там асфальту. Натомість асфальт вкладали за кошти міського бюджету і зараз дорогою користуються підприємці. Тому члени комісії підготували три альтернативні проекти рішень – про відмову у поновленні договорів оренди вказаних ділянок.


Петро Шугай запевнив, що благоустрій прилеглої вулиці Кравчука здійснив за власні кошти і має на підтвердження цього договір з автодором. Отже, депутат Олександр Козлюк, з його слів, цинічно збрехав. Шугай повідомив, що щомісяця платив кошти за оренду парковки, відмовитися від якої його начебто переконував Олександр Козлюк.
Своєю чергою, Олександр Козлюк зауважив, що говорив про те, що благоустрій підприємець не здійснював протягом кількох останніх років. Також він запевнив, що не вів з підприємцем мови про відмову від ділянки парковки. Підприємець, мовляв, обманює всіх, говорячи, чому він відмовився від ділянки, відведеної під парковку. Протягом кількох років він не здійснював там благоустрою, натомість встановив на тій ділянці незаконні тимчасові споруди.

Депутат Ігор Поліщук запропонував виключити з проектів рішень пункт, що рекомендує КП «Луцькі ринки» взяти на обслуговування торгові ряди, розміщені на ділянках. Депутати підтримали цю пропозицію.

Депутати міськради підтримали проекти рішень з цією зміною, відмовивши таким чином в поновленні договорів оренди ділянок Петру Шугаю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Григорій Іванович Показати IP 31 Жовтня 2018 17:10
Шугай Петро вісидів 3роки за шахрайство ще у 80х. У січні 97 року рейдерським шляхом заволодів земельною ділянкою , наданою у грудні 96 в оренду КП "Галант"для будівництва і обслуговування автостоянки. З того часу користується нею, змінивши цільове призначення, регулярно заносивши щомісячну "доляху" Кравчуку Славіку. Один раз депутати уже приймали рішення не продовжувати договір оренди коли Кравчук уже не працював у міськраді. Через родичку другої дружини (тітка працювала в суді) серез суд "порішав" продовження договору. Тобто чоловічок 20 років обкрадає міський бюджет, сплачуючи за ореду ділянки у 20 разів менше ніж отримує від здачі її в суборенду підприємцям, які займаються торговою діяльністю

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus