USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Організаторів незаконного реабілітаційного центру під Луцьком взяли під варту

6 Листопада 2017 12:00
Луцький міськрайоний суд, приставши на позицію Луцької місцевої прокуратури, обрав щодо двох громадян, причетних до функціонування незаконного центру реабілітації нарко- та алкозалежних на Волині, запобіжний захід у виді тримання під вартою, інформує прес-служба прокуратури області.

Як уже повідомлялося, прокуратурою Волинської області, Луцькою місцевою прокуратурою та Луцьким відділом поліції Головного управління Національної поліції в області 3 листопада 2017 року в одному з житлових будинків у селі Гаразджа у ході санкціонованого обшуку виявлено понад 30 осіб - мешканців Волинської, Івано-Франківської, Харківської, Львівської та інших областей, які незаконно утримувались під приводом надання реабілітації та лікування від наркотичної залежності, а також хронічного алкоголізму.

Громадяни були позбавленні засобів зв’язку, особистих документів та верхнього одягу.

З'ясовано, що перебування у так званому реабілітаційному центрі було платним (6 тис. грн. щомісяця).

Обом затриманим повідомлено про підозру у катуванні та незаконному позбавлення волі кількох осіб на тривалий час з корисливих мотивів (кримінальні правопорушення, передбачені ч.2 ст. 127 та ч. 2 ст. 146 КК України).

Триває досудове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Електровіталик Показати IP 6 Листопада 2017 19:05
а де я тепер буду лікуватися?
123 до Електровіталик Показати IP 7 Листопада 2017 12:05
волі "пацієнтів" позбавили накробариги, яких мусора кришують. натомість ув'язнюють людей, які намагались витягнути тих нещасних з ями.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus