USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Оркестр на вулицях Володимира зібрав на потреби бійців 10 тисяч

17 Грудня 2015 08:15
Оркестр «Арсен» на вулицях Володимира-Волинського грає на підтримку нашої армії. Про це інформує Місто вечірнє.

Вже три тижня, як в центрі нашого міста грає оркестр «Арсен». Спочатку мешканці дещо скептично поставилися до цього заходу, адже триває піст, але вже відомо, що цю акцію музиканти проводять на підтримку армії. Добрі наміри і музикантів благословив Митрополит Луцький і Волинський Михаїл. Нині зібрали вже більше 8 тисяч гривень.

Як пише видання Слово правди, до музикантів підходили люди різного віку, були і туристи із сусідньої Польщі, цікавилися, чим можуть допомогти, ділилися враженнями, із задоволенням слухали відомі мелодії. Хтось клав гроші, хтось приносив теплий одяг, іграшки, інші обіцяли і собі згодом долучитися до благодійності, бо вдома є лишки домашньої консервації та інших продуктів, а на сході все це згодиться.

Переважно у виконанні цього відомого ветеранського духового оркестру звучали не розважальні мелодії, бо пилипівський піст, а патріотичні, повстанські і колядки. Долучаються до неї і місцеві священики з міста і району, котрі хочуть дати транспорт для поїздки.

Теплі речі - зимові шкарпетки, білизну, верхній одяг, взуття, продукти, консервацію – хто, що може, приносьте у ТЦ «Арсен» підприємця Олега Приступчука, контактний телефон 067 96 22 981.

Після Нового року музиканти планують поїхати у зону АТО, передати своїм землякам теплу вісточку з рідного краю. Хочуть вони і відвідати дитячі будинки, куди також навідаються не з порожніми руками. А задля, так би мовити, прозорості, організатори оприлюднять звіт про те, скільки зібрано коштів та речей, куди і кому вони їх передали.

Долучіться до цієї благодійності і ви, допоможіть нашим військовим і дітям із сиротинців на сході.

Наступний виступ відбудеться 19-го грудня з 11-ої години біля супермаркету «Салют». Маленьких слухачів чекає святковий подарунок – іграшка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus