USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.96

Оригінальний подарунок до свят: натуральні сиров’ялені ковбаси та м’ясо «Волинський ексклюзив»*

17 Грудня 2019 09:00
Новорічно-різдвяні свята – це не тільки пора відпусток, а й пора зустрічей в родинному колі, візитів до друзів, подарунків. Часто хочеться прийти в гості не з порожніми руками, а й здивувати небанальним, оригінальним подарунком, яким цілком можуть стати крафтові сиров’ялені м’ясні вироби від компанії «Волинський ексклюзив».

Технологію в’ялення, або сушіння м’яса, знають здавна і в Україні, і за кордоном. «Волинський ексклюзив» поєднав місцеві традиції з технологіями Італії та Іспанії. Тож на Волині віднедавна можна скуштувати продукти, які нічим не поступаються закордонним аналогам.

Уже більш як рік підприємець Андрій Дорофеєв виготовляє оригінальні, крафтові сиров’ялені вироби, які об’єднав назвою «Волинський ексклюзив». А що особливо актуально напередодні свят – тут можна замовити подарункові набори в авторській оригінальній упаковці.
Сьогодні асортимент налічує 8 видів ковбаси та 3 види м’яса, які можна замовити і уже в сформованих наборах, і обрати за своїми вподобаннями. У вартість сформованих наборів входить ціна за доставку. Якщо ж формуєте набір індивідуально, доставка буде безплатна за замовлення від 500 гривень. Можна замовити послугу нарізки тоненькими слайсами та кейтеринг.

«Цей гурманський продукт має специфічний смак і запах. Його треба їсти охолодженим і нарізаним на тоненькі скибочки, смакуючи кожну ноту. У нашій продукції немає барвників, підсилювачів смаку. Тут тільки найякісніше м'ясо та спеції. Ми використовуємо лише свіжий свинячий ошийок, свиняче філе та знежилену яловичину вищого ґатунку», – розповідає Андрій Дорофеєв.
Уся рецептура і поєднання спецій – суто авторські, яких ніде не знайдеш. Серед додатків використовують сир Пармезан, волоський горіх, винно-пряний соус, сіль, перець, спеції. У деяких виробах є трошки сала, щоб підкреслити смак спецій. У інших – трошки алкоголю, який по-особливому розкриває смак м’яса.

Продукт, який пропонує «Волинський ексклюзив», не знайти в мережевих магазинах, адже виробнику важлива якість, а проконтролювати, чи правильно транспортують і зберігають сиров’ялену продукцію в магазинах, украй важко. Щоправда, спробувати її можна в луцьких закладах Scorini, De Vino, Presto Pizza, Версаль, Show Basilik та Pizza club у Ратному.
Замовити «Волинський ексклюзив» можна на сайті компанії, на сторінках соцмереж Facebook та Instagram або за телефоном 097 701 71 31.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Мирко Показати IP 17 Грудня 2019 15:44
Замовлю!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus