USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Оселю волинського депутата обшукали, - ЗМІ

15 Січня 2017 20:32
13 січня 2017 року група «правоохоронців» в кількості 5 осіб о 7 ранку увірвалася в помешкання родини депутата Володимир-Волинської міської ради Сергія Барщевського.

Не зважаючи на ранній час святкового дня, працівники обласного управління поліції завбачливо привезли з собою і 2-ох понятих, повідомляє Волинь і Світ.

Приводом для обшуку помешкання, де проживає депутат Володимир-Волинської міської ради Сергій Барщевський став якийсь матеріал, який ніби був розміщений на його сторінці у соціальній мережі кілька місяців тому.

З’ясувавши місце перебування міського депутата (Сергій Барщевський на той час був у Львові), правоохоронці окрім особистих речей почали вилучати ще й майно, що належить членам родини володимирського депутата.

Зокрема, як стверджує мама депутата, було вилучено жорсткі диски з її комп’ютера, ноутбук, який належить молодшому брату депутата, 2 флешки та модем.

Як стало відомо, з наших джерел у правоохоронних органах, Сергій Барщевський у даному провадженні фігурує в якості свідка. Повістки на допити в якості свідків виписані також членам його родини.

На думку, депутата Володимир-Волинської міської ради 6-го скликання Анатолія Сороки обшуки здійснені з метою тиску на опозиційного до мера міста Петра Саганюка депутата і, ймовірно, пов’язані з принциповістю Сергія Барщевського у справі про розкрадання коштів міського бюджету під час ремонту вулиці Луцької в минулому році.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
референт Показати IP 15 Січня 2017 21:06
Відгадайте з третього разу і хто ж замовив ?...
іван Показати IP 15 Січня 2017 21:56
проти фіщука він і сусік копали тепер мають))) Вони маладчаги понятно що хочуть викривати корупціонерів, але ж таке б*дло не здається і мстить)))
сусік до іван Показати IP 16 Січня 2017 10:32
то може шукали вкрадені на цукровому сусіком труби? а знайшли порно. Наш сірьога актьор, чи режисьор?
опаньки Показати IP 15 Січня 2017 23:57
Це останні передсмертні конвульсіїї деспотичного режиму госпідарників
Берія Показати IP 16 Січня 2017 00:03
1937 ....................................................................2017
Анатоль_ Бідзюра Показати IP 16 Січня 2017 09:44
С.Барщевський написав і отримав відповідь від голови Агенції із питань Державної служби у Києві про суміщення двох посад у Володимир-Волинській міськраді - першого заступника міського голови і секретаря міськради. Відповідь була такою: "Це незаконно". У цей час я сужусь із міським головою Нововолинська В.Сапожніковим із цього самого питання. Нововолинський суд став на бік мера. Я подав апеляцію у Львів. Окрім того, незабаром у Володимирі-Волинську, відбудеться суд за моїм позовом до В. Сапожнікова про нерозміщення документів на сайті міської ради і у комунальній газетці та рішень міськвиконкому й сесій міської ради по використанню бюджетних коштів та комунального майна територіальної громади. Чому саме у Володимирі? Тому що всі судді у Нововолинську взяли самовідвід. Вже вдруге. По моєму першому позову - виділення квартир і комунального майна за 11 років (2004-2015 роки) міський голова програв і апеляційний суд зобов'язав його надати мені всю запитувану інформацію у повному обсязі. Цього він робити дико не бажає. Виконавча служба, на перший раз, оштрафує виконком на 6 400 грн. Всіх моїх судових позовів до мера та його першого заступника було 5. Вони не останні.
Руслан Показати IP 16 Січня 2017 12:51
Рєбята не в тих іщітє. Взрослиє люді, а как дєті.
Шукайте Показати IP 16 Січня 2017 21:37
В Саганюка і його синків

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus