USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.20
  • PLN 9.76 9.95

Ошукані забудовником лучани - у прокурора Луцька.ФОТО.ВІДЕО.ОНОВЛЕНО

11 Квітня 2013 13:42
Ошукані забудовником лучани, які зібралися сьогодні зранку під Луцькою міською радою, після короткої розмови з мером, продовжили пошук правди у прокуратурі міста Луцька. Наступною стала виконавча служба, яка за словами постраждалих, за п’ять років так і не спромоглась допомогти ошуканим власникам квартир у недобудові.

Про це кореспондент «Волинських новин» дізналась під час мітингу під станами Прокуратури міста Луцька 11 квітня.

Нагадаємо, члени обслуговуючого кооперативу «Рідний дім», що об’єднує вкладників, які уклали контракти з ПП «Глорія-Буд-Плюс» на участь у будівництві багатоповерхівок у районі вулиці Зацепи, що у Луцьку, і оплатили будівництво, та зведення будинків припинили. Зранку вони спілкувались з мером Миколою Романюком.

Допомогти у вирішенні «квартирного» питання на Волинь прихав народний депутат України, перший секретар ЦК комсомолу України Олександр Присяжнюк. Після спілкування з прокурором міста, нардеп повідомив громадянам, що прокурор міста Сергій Данілін вперше дізнався від ініціативної групи про проблему з недобудовою в межах 40 кварталу та проблеми ошуканих лучан.

За його словами, прокурор пообіцяв, що від сьогодні він бере це питання під особистий контроль і впродовж 10 днів надасть відповідь стосовно ряду питань, зокрема і де сьогодні знаходяться власники забудовника. «По-друге, він зобов’язався надати інформацію щодо інвентаризації майна і сказати, що там є, а чого нема, по - третє, куди пішли ваші кошти, а по-четверте, чому 2,5 роки не виконується судове рішення. Якщо цього не буде, я готовий приїжджати знову і вирішувати це питання. Виявляється, прокурор на сьогодні не в курсі, що у нього відбувається», - наголосив Присяжнюк.

Після цього колона з півсотні лучан, серед яких батьки з малолітніми дітьми та люди похилого віку, рушили до державної виконавчої служби у місті Луцьку.

Там мітингувальників на чолі з нардепом неохоче прийняв начальник відділу Державної виконавчої служби міста Луцька Сергій Харченко. Його спілкування на початку видалось дещо хамовитим. Він намагався заборонили знімати розмову журналістам та просив вийти тих, хто не має відношення до справи.

Утім, після півгодинної словесної «перепалки» керівник установи повідомив, що він не може надати повної інформації щодо справи з будинком по вулиці Зацепи та майнового стану фірми-забудовника «Глорія-Буд-Плюс». Зійшлись на тому, що на запит народного депутата, інформацію нададуть у повному розмірі.

Деталі справи, відео-відгуки постраждалих про судову «тяганину» дивіться пізніше.






















Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 18
Йшов повз Показати IP 11 Квітня 2013 14:04
"...Якщо цього не буде, я готовий приїжджати знову і вирішувати це питання..." Питання - А що ж він (комсомолець) сьогодні конкретно навирішував?
сусід Показати IP 11 Квітня 2013 14:24
Кононовичі, доведете справу до кінця визнаю що ленін крутіший за бандеру
комсомол до сусід Показати IP 12 Квітня 2013 11:00
Нет дорогой товарищ сусид, мы просто решили попиаритса.А дорогой товарищ Ленин наш пиарменеджер.
Гість Показати IP 11 Квітня 2013 14:47
Треба було квартири купувати в "Луцьксантехмонтаж №536".Чорнуха сказав - зробив)))Надійний забудовник і людина слова)))
рая до Гість Показати IP 11 Квітня 2013 16:04
ну да, треба було... Можна подумати, Вам ніколи не продовали неякісний продукт чи послуги. Навіщо п..діти...
иван Показати IP 11 Квітня 2013 15:42
Кононовичи просто молодцы! Они привезли нардепа, что б помочь людям!
Знайка Показати IP 11 Квітня 2013 21:42
Шкода, що це не перший випадок...і дивно, чому влада і прокуратура не помічала незаконного будівництва на перших етапах будівництва... і чому майже готовий будинок не здали людям?! Невже влада не могла піти людям на зустріч і надати дозвіл на будівництво?!
Міша Показати IP 12 Квітня 2013 10:44
Добре що є ще порядні люди такі як ці комуністи, що хочуть допомогти
комсомол до Міша Показати IP 12 Квітня 2013 12:46
Да мы парни порядошные.Но попяну и можем морду набить.
Маша Показати IP 12 Квітня 2013 10:49
Наша місцева влада ні на що не здатна, коли в місті таке діється, не можете вирішити це питання значить геть!!!!!!!!
потерпіла Показати IP 12 Квітня 2013 17:12
ДЯКУЮ комсомольцям за допомогу та небайдужість!
комсомол до потерпіла Показати IP 12 Квітня 2013 18:22
Спасибо в карман неположиш
Учасник мітингу Показати IP 13 Квітня 2013 00:06
Велике дякую комсомольцям Луцька та народному депутату, які нам допомагають, хлопці дійсно люди слова та діла!
Місто Показати IP 13 Квітня 2013 10:33
Присяжнюк молодець! А Романюк як би так працював при СССР на посаді першого секретаря комсомола Волиніто давно би вже вигнали і двірником би не влаштувався.
ошукана Показати IP 13 Квітня 2013 11:39
Комсомольці, дякуємо Вам за допомогу, не лишайте нас на одинці з цією проблемою з "глорія-буд" та проклятою міською радою.
Не думав. Показати IP 13 Квітня 2013 13:09
Ні коли би ні подумав, що саме комуністи будуть у Луцьку ініціаторами таких маштабних проектів????Молодці!
Люди Показати IP 14 Квітня 2013 21:39
Ви знаєте шокує відношення влади до простих людей. Задіяне таке маштабне будівництво в м.Луцьку на 33 кварталі. І виявляється що ніхто не чув і незнав за будівництво, хто дозволи видавав? І т.д. Це ж не собача буда будувалась, а житловий масив. А тепер нічиє Голорія відмовилась і переховується в міській раді "моя хата скраю нічого не знаю" а людям що робити?
потерпілий Показати IP 15 Квітня 2013 12:11
Дякуємо за допомогу саме комсомольцям, бо наша влада обіцяє все тільки перед виборами, аби засісти в теплих кабінетах, а як добре позалазили туди, то зразу посліпли і поглохли, і нічого не знають. Як можна не знати про будівництво другої і третьої черги, без "дозвільних документів "як вони говорять, коли перша черга цього комплексу вже давно здана,і люди законно отримали всі документи в тій же міській раді. Де тоді наша влада, чи вона проснеться знову лише перед виборами.....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus