USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Осінньо-зимових канікул не буде, – Богдан Шиба

30 Вересня 2008 11:16
У Луцьку роботи з благоустрою міста триватимуть доти, доки цьому сприятиме погода. Про це Луцький міський голова Богдан Шиба заявив під час апаратної наради 30 вересня, – повідомляє репортер «Волинських Новин».
Як сказав керманич міста, погодні умови не дозволили виконати весь обсяг запланованих ремонтних робіт у вересні, тому їх завершуватимуть у жовтні. Таким чином продовжуватиметься будівництво доріг на вулицях Набережній, Клима Савури, Степана Бандери, Івана Мазепи та Героїв УПА. Також, абсолютно незважаючи на дощі або морози, проводитимуть ремонт дахів.
«У зв’язку з недалеким початком опалювального сезону наразі потрібно зосереджувати більше уваги до систем тепло-забезпечення міста», – зазначив посадовець. Днями під час надзвичайної сесії Луцької міськради, за словами Богдана Шиби, вирішуватимуться найнагальніші питання, серед яких –  недовиконані заходи щодо підготовки до опалювального сезону.
Також Богдан Шиба розповів, що наразі завершується розробка проекту тепло- та енергозабезпечення міста. Як він запевнив, відразу після оформлення необхідної документації приступлять до його реалізації, незалежно від пори року. «Осінньо-зимових канікул не буде», – наголосив пан Шиба. А після цього додав: «Будемо робити з точністю до навпаки те, що робить Верховна Рада».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Гордість Турійська Показати IP 30 Вересня 2008 11:21
А фото ще періоду роботи в Турійську. Так зароджувалася турійська легенда Волині! Завдяки Шибі турійчани на Волині стали тим же, що й чучкчі в анекдотах російських. Оце-то удслужив.
Юлія Показати IP 30 Вересня 2008 11:53
З приводу ремонту дахів. УЖКГ з липня минулого року не може зібратися покрити дах рубероїдом, незважаючи на численні звернення (будинок на вул. Захарова), як письмові, так і усні. Уже тричі пенсіонери приходили на прийом і до Стемковського, і до Алієва. Всі гарно вислухають, дуже чемно, а дах все одно тече. Тільки тепер уже не в одному місці, як раніше, а в чотирьох. Жах просто - у квартирі пліснявою тхне. Хоч би вже не брехали так відверто. :((
адвокат Показати IP 30 Вересня 2008 12:33
Не меліть дурниць. Коли Шиба працював у Турійську, - це був єдиний район в області, де люди не мали заборгованості по зарплаті.
Прокурор Показати IP 30 Вересня 2008 13:24
адвокату. Правильно. Вони заборгованостей не мали, бо їм зарплати не давали взагалі. Це в стилі Шиби.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus