USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Осіпов виграв суд проти Романюка. ОНОВЛЕНО

9 Лютого 2015 21:55
Суддя Луцького міськрайонного суду Андрій Олексюк частково задовольнив позов депутата Луцькради Андрія Осіпова до міського голови Миколи Романюка щодо розпорядження останнього про відключення гарячої води. Про це інформує Під прицілом.

Нагадаємо, як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, депутат міськради Андрій Осіпов у суді оскаржував розпорядження міського голови про встановлення графіку подачі гарячої води у місті Луцьку лише у вихідні.

Справа у суді розглядалася місяць і відзначилася гарячими словесними баталіями між сторонами по справі.

На перше засідання, яке мало відбутися в кінці грудня, очільник міста не з'явився, як не з'явився і на друге.

Та все ж позивачу Андрія Осіпову вдалося переконати суд та довести, що міський голова Микола Романюк не мав повноважень для того, аби приймати відповідні розпорядження та регулювати надання житлово-комунальних послуг взагалі.

А тому суддя Луцького міськрайонного суду Андрій Олексюк ухвалив скасувати розпорядження міського голови Миколи Романюка про подачу гарячої води лише у вихідні дні.

Втім, у сторін по справі ще є можливість оскаржити ухвалу Луцького міськрайонного суду в апеляційному порядку.

Сьогодні, 9 лютого, депутат Луцькради Андрій Осіпов надав текст рішення у справі про незаконність обмеження подачі гарячої води за розпорядженням Луцького міського голови.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 30
Василь Показати IP 27 Січня 2015 20:51
Ну просто молодець. Давно пора поставити Романюка на місце. Він вже геть знахабнів зі своїм баром буратіно, людей за сміття вважає. Тепер змушені будуть поважати закон і людей
гречка за ціною 8-20 Показати IP 27 Січня 2015 21:08
коментар було видалено
і вперто видаляють к до гречка за ціною 8-20 Показати IP 28 Січня 2015 20:14
Мер Романюк і його заст. Кравчук покривають мільйонні розкрадання в Луцькому ВПУ ... Див . на сайті Батов Геннадій Федорович**********************Територія училища за часи * господарювання * в ньому Романюка В. В. ( поганяло " Циклоп" він же " Леший" він же " Демянюк" ) повільно , але впевнено перетворюється на площадку , що нагадує зону панування привидів . Спочатку зникли з господарчого двору : курилка , сама огорожа двору ," їжаки " з тонами металу в кругляках діаметром ! 100 - 220 мм. !!! Повірочна плита з високим класом точності (вагою більше пів тонни ) з під самих воріт гаража , а з складів і гаража - партії матеріальних цінностей *** сроком так мінімум від п*яти років ... і загалом на від 10 до 15... Вміє "госодар" вивозити і вдень і вночі . Останнім часом в основному під "кришою" Псалтири С.С. по ночах . Вчить... і водить , як сліпого коня, формального заст. директора по АГР від ПР , і вводить в курс діла - на гарну іномарку і тд. Тож повернемось до питання , чому в нахаб так "розвязані" лапи??? - Тому , що в нечистих на руку херовніків , пряма залежність подільників . ...Вставляв батов , металопластикові двері на центральному вході ( ЗА ЦІНОЮ СРІБНИХ З ПОЗОЛОТОЮ ) - богданець ...приймав ВСЕ без претензій і зауважень , а там " т₴мний ліс " ВСЮ чудесію приймав з словами : " Я.приймаю - я.відповім ..." І ось у результаті своєї залежності - безпорадності , профнепридатності докерувались. ПОРУЧ з позолоченим центральним входом - ФАНЕРОЮ /плитою юесбі/ ЗАСКЛЕНЕ - вже другий рік - ПАРАДНОГО ВХОДУ вікно ... Лице ЛВПУ має ... правий глаз - фенерой заколочен . а "сельсовет" не работает совсем... Там чудеса - там леший бродит ,... й русалки : батова,максимчук...на гілках сидять ... Відповісти U про между прочим 21.01.2015 22:26:31 Звикші хватати великими шматками( обережно!!! не подавіться ) , в час маленького "переполоху" не маючи впевненості в проходимцеві - богданцю . Вдень заготовляли , а вночі вивозили ...але почався новий рік ...в "корито" кинуть ... з початком фінансування державою... знову лапи будуть гребти , рвати .Дадуть на "лапу" і... О.О. Ткачуку - умільцю давати відписки , іншим подільникам підуть дольові . . Можна отримати від нахаби - богданця винагороду за труди, вже як мінімум є талони на ГСМ . фінанси на харчування , зима тепла - лишні кошти на теплоносії . Поїхали ...
кришуємо далі до і вперто видаляють к Показати IP 29 Січня 2015 18:27
а міліція з народом 22.01.2015 21:14:50 Немали ще винуватці справжньої біди . ? ! - ... . Біда навчить . Вони зариваються - і отримають . Зухвалості свавільщиків , як тій ниточці , - логічне завершення , рано чи пізно прийде . Не брали ті руки і ржевого цвяха. - Тож , раз не брали - справжньго покарання , не мали . Хвайні квартири , автомобілі ... ,- за державний кошт , за кошти батьків і дітей . Спокійно дивимось в очі ...- бо то синочкам і дочкам від турботливих хамів.************* Тема зовсім іншого напрямку - в колег по роботі , знаючи , що за їхні гроші придбаний електричний кабель (кооператив "Віра") . На охороняєму обєкті / охоронці по сумісництву , вантажники , " атасери ", собутильники .../ КРАДЕМО !!! Сміємось - доказати треба . Руки не брали , а лапи рвали... плюємо ми на них , хай мають перебої в енергопостачанні - вихід з ладу побутової техніки , нерви . Нагло дивимось в очі ... Вова (богданець - подільник батова , некрасовоі , панькевича , максимчука , в.в . романюка, ...) ходить,як павлін розпустивши хвіст ... - руководжу лапами ! Вміє - призначаєм на посаду чи посад...: " У нас Славик Кравчук - друг . Романюк - зятя крестил . есть свои люди в прокуратуре и СБУ . Нас прикроют , нам ничего не будет..." - вихвалялась перед колективом ЛВПУ л.в .батова....
Бригадир Показати IP 27 Січня 2015 21:29
Осіпов - так і тримай тількі на протестніих настроях можна виграти боротьбу . алеж могуть и забити ..
обс Показати IP 27 Січня 2015 21:38
тверезо оцінюйте ситуацію - газу може бракнути для закінчення опалювального сезону, це реальність, а все інше - це популізм.
Colonel до обс Показати IP 27 Січня 2015 23:32
для таких випадків, котельня на Карбишева мала запас мазуту. Мазут прос..ли,котельну прихватизували не заплативши за неї ні копійки, під.їздні колії демонтують. Громада міста свою ж котельню орендує в Кривицький, Кропива, Кирильчук Льоня і Ко. А ти -"тверезо оцінюйте". Тут не оцінювати, тут за йайця потрібно декого брати...
123 до обс Показати IP 28 Січня 2015 10:10
а чому газу повинно не вистачити саме нам, а не заводам олігархів?
Степан Бандера Показати IP 27 Січня 2015 21:56
І що це дало громаді? За наші з вами гроші дорослі дядьки мірялися амбіціями в суді. Суддя кілька разів проводив засідання, палили електроенергію, щоб сказати, що мер не приавий, а гаряча вода буде подаватися так само як це робиться зараз. В чому резон такої перемоги Осіпова? Тільки щоб набрати пару зайвих голосів на осінніх виборах в місцеву міськраду. Мені як пересічному лучанинові ці рішення і засідання суду нічого не дали.
Сolonel до Степан Бандера Показати IP 27 Січня 2015 23:38
Тобі? Ах так ти ж його в карман не положиш і під пиво воно тобі не піде. Зварича -посівальника засудили, електроенергію як ти кажеш витрачали - а в Степана Бандури в кармані не добавилось, накуя такий суд по його логіці?!
Борис Показати IP 27 Січня 2015 22:30
Так гарячу воду і так подають щоденно, а відключати її декілька місяців назад наполегливо рекомендував Гунчик.
Роман Шухевич Степан Показати IP 27 Січня 2015 22:46
Такими позови мера ставлять на місце. Буде менше вважати себе пупом землі та вважати вседозволеність. Тепер шановні лучани, всі хто зазнав моральної шкоди від відключення гарячої води в місті, подавайте позови до Романюка про її відшкодування!!!
222 Показати IP 27 Січня 2015 23:49
Писля програша в жовтни романюк ще присяде з краечку з конфискациею побачите и за 2014 згадають
Лучанка Показати IP 28 Січня 2015 00:03
Я бажаю щоб у лучан було більше таких депутатів як Осіпов. Дякую йому. Молодчина! Ще б допоміг меру Романюку облаштувати нормальний туалет на зупинці центральний ринок (як обіцяв), де багато людей і гостей "ходять" до вітру по малому і великому прямо за будівлю на зупинці, біля парку. А то видно наш мер Великий ПАН і ні на ринку, ні в маршрутках, ні тролебусами не користується. Точно як міською гарячою водою. А дарма, не хочеться такого неуважного до проблем лучан мера на новий термін обрати.
журналіст Показати IP 28 Січня 2015 07:43
В світі існує Шнобелівська (антинобелівська) премія, якою нагороджують за найбезглуздіші наукові відкриття. Наприклад, в минулому році одна з таких премій була вручена групі вчених з Чехії, Німеччини і Замбії за те, що вони підмітили і ретельно задокументували дивовижний феномен: собаки, справляючи малу і велику потребу, займають положення, при якому тіло витягнуте вздовж магнітних силових ліній землі. Тобто, мордою на південь, а хвостом - на північ. Чи навпаки. Лауреати отримали премії по 10 млрд. дол. Це не жарт. Жарт в тім, що долари країни Зімбабве. По нинішньому курсу ця величезна премія еквівалентна приблизно 50 американським центам. Я готовий за такий безглуздий і ганебний судовий виграш виплатити Осіпову таку ж суму, але при умові, що він поділиться нею з суддею Олексюком. Але це ще не усе. Я готовий вдвічі збільшити цю премію, якщо Осіпов задокументує факт, який підтвердить, що голова міста користується туалетом на Центральному ринку, а також їздить на роботу тролейбусом чи маршруткою, як до цього прагне коментатор під псевдонімом «лучанка».
Лучанин Показати IP 28 Січня 2015 07:55
Можливо тому, що мера цікавлять в першу чергу фінансові "мутки" з "Батьківщинівцями" типу "Буратіно". І щоб ніхто не здогадався. Здогадуємося і уважно спостерігаємо.
до виборців луцька Показати IP 28 Січня 2015 08:30
Рішення суду жодної практичної користі для лучан не несе - вода і так постачається вже щоденно. Це лише дешевий піар Осіпова перед місцевими виборами і абсолютно нічого більше. Якщо Осіпов так вболіває за інтереси пересічних лучан - нехай разом з своїм дружком Бондаруком поверне кошти вкладникам Західінкомбанку, тоді це буде справжній мужній вчинок .
член громади Показати IP 28 Січня 2015 09:05
Якщо сьогодні, у такий важкий час, коли люди згуртувались і кожну копійчину дають на підтримку збройних сил задля перемоги агресора, депутат міської ради судиться по такій дрібниці з головою міста і щиголяє цим, то тут потрібний серйозний психіатр. В державі війна, і старші люди кажуть, що готові жити за картопляним лушпинням, аби перемогти ворога, а осіпов хоче зручностей. Будь обережний, ося, бись не ошпарився.
сусід Показати IP 28 Січня 2015 09:12
Ви хоч трохи думаєте що пишите? "Луцьктепло" у боргах! А газу у сховищах України з гулькин х...! Тут хоч у 10 разів підвищать ціну на газ - а його просто немає!!! І щоб хоч трохи зекономити і щоб у людей була гаряча вода у вихідні дні і приймали це рішення! Ви зовсім нічого не розумієте що в Україні відбувається? А тут один піариться і вістів набирає, а як взагалі газ перекриють то побачимо що ви заспіваєте, з Кабміном підете судитись?:)
Члену Показати IP 28 Січня 2015 09:12
Відключіть цьому члену громади гарячу воду згідно рішення мера і все.
Монстр Показати IP 28 Січня 2015 12:16
.............а дійсно , якщо Оська "вболіває" так сильно за лучан то чому разом зі своїм другом - Бондаруком Романом не вертають кредити у Західінкомбанк ? Чому такі фірми як "ВОЛИНСЬКА ІНВЕСТИЦІЙНА ГРУПА" де ці два спритники мають по 25% статут.фонду + КП "ПРОМБУД-6" та Тзов "ПЛАСТІКОМ" і досі нічого не сплати по кредитах у цей банк ??? а загальна сума боргу цих фірм уже перевалила за 1700000,00 доларів США + 6400000,00 гривень.!!!!!!!!!!!!! ось і дивно , чому тут суд і міліція, прокуратура і СБУ (наші органи) мовчать??????????? так ні, треба пропіаритися Осі на Романюку.......................цирк Шапіто відпочиває !
Питання Показати IP 28 Січня 2015 15:23
Чому всі позови які подає (або супроводжує як адвокат) Осіпов проти Романюка веде саме суддя Олексюк?
Білочка до Питання Показати IP 10 Лютого 2015 09:15
А ви приїдте в пятницю до нас в кафе "Білочка", там все самі і побачите, там всі будуть за одним століком горілочку пити
Лучанка до Лучанка Показати IP 28 Січня 2015 16:51
Ви напевне не всіма судами пана Осіпова цікавитесь, раз вихваляєте його тут на форумах. Ви зверніть увагу на представництво інтересів у справах, де він намагається не повертати банку борги, які отримав його бізнес партнер. Валютним позичальникам, простим людям, не "по карману" адвокат Осіпов. А от мільйонні оборутки по кредитах - оце парафія таких депутатів-адвокатів. Люди, думайте головою, цікавтесь більше інформацією і не думайте телевізором і заголовками статтей у приватних інтернет виданнях!!!
від Лілі Кревської Показати IP 30 Січня 2015 22:44
коментар було видалено
марія Показати IP 9 Лютого 2015 23:14
Шо Осіпов,шо Кревська розхитують це Романюківську болото . Добре і правильно роблять.
читач Показати IP 10 Лютого 2015 07:34
коментар було видалено
лучани Показати IP 10 Лютого 2015 08:22
Осіпов -примітивний авантюрист. Замість того, щоб потратити енергі та міські кошти на потребу громади, займайється дешевим популізмом. Чому він не судиться з монополістами Волиньобленерго,Волиньгаз , МРЕВ та паспортним столом ? Воду давно включили ,незважаючи на дефіцит газу, а шавка даля тявкає.
Гуньчік Показати IP 10 Лютого 2015 09:49
Молодець Осіпов! Саме завдяки твоїй перемозі в середині березня в Луцьку повністю відключать гарячу воду та опалення! За це треба було боротися! Випєй йаду!
Военком Показати IP 10 Лютого 2015 10:14
Люди, підскажіть, а скільки то тому Осіпову рочків, щось я зовсім про нього забув

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus