USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Нечистоти в каналізацію зливали вже майже у центрі Луцька

28 Вересня 2016 13:27
Днями автомобіль, з якого в міську каналізацію зливали нечистоти, виявили неподалік Меморіалу «Вічна Слава». Крім того, є підозри, що зливають нечистоти не лише в господарсько-побутову, а й в зливову каналізацію, що є причиною неприємного запаху в місті.

Про це стало відомо під час засідання 13 сесії Луцької міської ради сьогодні, 28 вересня.

Так, депутат міськради Микола Яручик попросив в бюджеті наступного року передбачити кошти на проект будівництва станції прийому нечистот для комерційних структур. Відповідний запит колеги обранці громади підтримали.

Натомість Луцький міський голова Микола Романюк повідомив, що з фонду охорони навколишнього середовища виділили 50 тисяч гривень на розробку відповідного проекту, який уже замовили.

Крім того, зауважив він, є підозри, що власники асенізаційних автомобілів зливають нечистоти не в господарську, а зливову каналізацію. А це, своєю чергою, продовжує спричиняти неприємний запах у місті.

«Знову той же запах. На жаль, 100% причину знайти не вдалося. У Луцьку більше 30 власників таких асенізаційних автомобілів. Можливо навіть у зливову каналізацію виливають, хоч визначене місце на Мамсурова. А нещодавно машину взагалі виявили біля меморіалу», - повідомив він.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, лучани вже півроку скаржаться на нестерпний сморід. Однією з ймовірних причин неприємного запаху в міськраді називали несанкціонований злив відходів м’ясопереробних підприємств. Згодом муніципали упіймали автомобілі підприємств «Забіяка» та «Дмитрук», під час зливу нечистот у міську каналізацію. Ще один порушник, якого упіймали - ПРАТ «ВОЛИНЬ ХОЛДИНГ» («Торчин Продукт»). Натомість, в управлінні екології міськради повідомляють, що однією з основних причин смороду може виявитися мул з очисних споруд «Луцькводоканалу».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Лучанка Показати IP 28 Вересня 2016 13:36
А зливову каналізацію коли будуть чистити, знов після злив?!
911 Показати IP 28 Вересня 2016 13:42
А чи слабо поставити Жіпеес навігатори на всі автомобілі котрі мають бочки на вивіз каналізацуії та моніторити їх маршрут поліції. Можу допомогти з рпридбанням таких . В разі відсутеності навігатора на автомобілі автоматично зробіть конфікацію автомобіля. Недолугість державних структур котрі отримують зарплатнью за наші податки просто вражає. Ніде у Європі немає такого безладу. Купив авто з бочкою зареєстрував тільки через GPS -навігацію і все А у нас договорнячки між магнатами ГМО що виробляють шмурдяк для людей з ковбас та їм наближеним формам продуктів харчування.Що назвати продуктами просто неможливо.ШМУРДЯК, А контролювати повинні контролюючі органи такі як поліція та екологічна служба.. Чому в нас наші горе виробники котрі займаються виробництвом ковбас не несуть відповідальності за свої екологічні норми. Чи це панацея міської влади ні . влада має все це моніторити.Де наші екологи невже їм дали касу на відкат щоб мовчали. Через 2-3 роки в м.Луцьк буде сморід та тиф. Якщо наш комсомолець нічого не зробив давайте його в першу чергу у відставку - який це з нього господарник котрий неможе навіть навести порядок зі смородом в місті.
українка Показати IP 28 Вересня 2016 13:49
Не з бюджету гроші брати. Їх можна зі штрафів за 2 місяці зібрати. Але ми ж ХОХЛИ ТУПІ.
ева Показати IP 28 Вересня 2016 13:51
Регулярно зливають нечистоти на Шевченка 26,навпроти тюлькіного флоту біля паркану кладовища
? до ева Показати IP 28 Вересня 2016 18:43
Зливають по двічі на день об 11 та 17годинах,на зауваження матом посилають.
Знаю. Показати IP 28 Вересня 2016 19:31
На Шевченка і біля Меморіалу . Газ -53 ас 61 82 аі я теж бачив його !!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus